Привіт   Гость Четвер, 18.04.2024, 12:35

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Липень » 8 » Українська Прем'єр ліга. 1 тур. П'ятниця, 8.07.2011 р. Несподіваний початок чемпіонату для Ворскли. Відео голу.
21:12
Українська Прем'єр ліга. 1 тур. П'ятниця, 8.07.2011 р. Несподіваний початок чемпіонату для Ворскли. Відео голу.

Ворскла 0-1 Олександрія
Зустріч-відкриття вмістила у себе багато визначних подій − перший гол Чемпіонату, перше вилучення, перший пенальті (він же − перший відбитий 11-метровий), а також перша сенсація. Судячи з ходу гри, можна сказати, що «Олександрія» впоралась зі стартовим хвилюванням. У першому таймі команди створили приблизно однакову кількість гострих моментів. За «Ворсклу» двічі міг відзначитись Роман Безус, у гостей після подачі зі штрафного Андрій Гітченко не влучив у площину воріт з 5-ти метрів. Наприкінці першої половини матчу за 8 хвилин олександрійці отримали одразу 4 жовтих карток, одна з яких ледь не стала фатальною для команди.
Одразу після перерви дебютанти Прем’єр-ліги додали обертів, і перший гравець, який вийшов на заміну − Мохамед Арурі − віддав гольовий пас на активного Давіда Таргамадзе. Він зумів випередити на секунду Євгена Селіна.
Невдовзі Гітченко у простому епізоді сфолив проти Безуса, побачив другу жовту картку і залишив партнерів у меншості. Майже одразу Олексій Довгий мав збільшувати перевагу гостей, але зі зручного становища пробив вище цілі. Надалі 10 гравців «Олександрії» сконцентрувались на захисті власних воріт, за що ледь не поплатились. Найреальнішу можливість уникнути поразки «Ворскла» втратила, не забивши пенальті. Він був призначений за гру рукою, що перервала удар по воротах у виконанні Безуса. Але дебютант полтавчан Сергій Закарлюка, який щойно вийшов на заміну, з «позначки» не зумів переграти Юрія Паньківа.
Переглядів: 603 | Додав: Yura | Теги: Прем'єр ліга, Ворскла, Олександрія, 08.07.2011, 1 тур, П'ятниця | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024