Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 23:07

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Вересень » 22 » Українська Прем'єр ліга 2013-2014. 10 тур. "Шахтар" розбив "Ворсклу" на "Донбас-арені". 21.09.2013 р. ВІДЕО.
09:57
Українська Прем'єр ліга 2013-2014. 10 тур. "Шахтар" розбив "Ворсклу" на "Донбас-арені". 21.09.2013 р. ВІДЕО.


 
Шахтар 3-0 Ворскла








Мірча Луческу пішов на ризикований крок, який себе повністю виправдав. Після зустрічі у Лізі Чемпіонів УЄФА румунський наставник дав відпочинок кільком основним виконавцям, одночасно надавши першу справжню перевірку в офіційних іграх для двох недавніх новачків − Бернарда та Факундо Феррейра. Саме вони у командній побудові розташувались найближче до чужих воріт і були найпомітнішими разом з головним героєм зустрічі в Іспанії Алексом Тейшейрою. Бернард більше займався роздачею гострих пасів, а його партнери завершували командні зусилля. І саме в одному з таких епізодів чудовий дриблінг найдорожчого придбання «гірників» дозволив забити Феррейрі − 1:0. Зазначимо, що і «Ворскла», як обіцяв Василь Сачко, не відбивалась, але намагалась сама забити. Денис Дедечко та Павло Ребенок мали такі можливості, однак були трохи неточними.

З початком другого тайму пристрастей стало менше, адже господарі завдяки майстерному голу Томаша Хюбшмана з дальньої відстані збільшив відрив від «Ворскли». Але глядачі і далі не нудьгували. Приводом для нового спалаху активності став пенальті, який заробив Едуардо, обікравши у чужому штрафному майданчику Олексія Курілова. Втім, Алекс Тейшейра не переграв Дмитра Непогодова. Але «Шахтар» завівся, особливо захотів реабілітуватись Тейшейра. І він дуже скоро створив собі момент для удару, на який голкіпер знову зреагував, але на добиванні Фернандо вже не дав гостям шансу. Могла «Ворскла» уникнути відчутної поразки, якби Олег Міщенко пробив трохи нижче − м’яч після його удару головою прийняла на себе поперечина. Як наслідок, полтавчани вперше у нинішньому сезоні пішли з поля без голу.

1-0 Феррейра (35 хв.)
2-0 Хюбшман (49 хв.)
3-0 Фернандо (80 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 451 | Додав: Yura | Теги: тур, Прем'єр, Донбас-Арена, ліга, 2014, Шахтар, Ворскла, 2013, Українська, 10 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024