Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 10:34

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Жовтень » 28 » Українська Прем'єр ліга 2013-2014. 14 тур. "Севастополь" вириває перемогу у надважкому матчі. 27.10.2013 р. ВІДЕО.
11:58
Українська Прем'єр ліга 2013-2014. 14 тур. "Севастополь" вириває перемогу у надважкому матчі. 27.10.2013 р. ВІДЕО.
 
Севастополь 2-1 Волинь








Суперники підходили до зустрічі з однаково незадовільними результатами у попередніх турах і неодмінним бажанням виправити ситуацію. Менше психологія тиснула на «Волинь», яка відверто обрала гру другим номером, та і взагалі роль гостей залишала їй варіанти тактичних схем. А от кримчани такого вибору не мали, тому і йшли вперед великими силами, досить швидко пропустивши контратаку. До того ж лучанам відверто пощастило, адже новачок з італійським паспортом Алессандро Селін не реалізував вихід сам на сам, а на добиванні Шумахер діяв безхитрісно. Він пробив прямо у Ігоря Литовку, однак підставлена нога Володимира Федоріва призвела до взяття воріт − 0:1. Надалі «Севастополь» виглядав швидкою, різноманітною, технічною командою, якій заважав великий відсоток браку передач, неточні завершальні удари та у цілому низька реалізація.

Більше часу у другому таймі пройшло за ігровими показниками на користь гостей. Спочатку на контратаці Віталій Гошкодеря, Ерік Бікфалві (вийшов на заміну у перерві і суттєво посилив атакувальний потенціал) та Шумахер були близькими до другого голу. Але замість цього послідовний тиск кримчан і невиправданий фол проти з боку Гошкодері проти Олександра Караваєва у своєму штрафному майданчику дозволив Маріушу Левандовські зрівняти рахунок з пенальті. Далі недосвідчений Денис Причиненко фолом у центрі поля заробив другу жовту картку. У більшості перевага «Волині» була тотальною. Зокрема, Шумахер та Ерік Бікфалві влучили у стійки воріт господарів, голкіпер кримчан також виявився готовим до великого навантаження. За весь цей час «Севастополь» міг забити лише раз, коли Пилип Будківський з 3-х метрів пробив у Віталія Неділька. А на останній доданій хвилині доля відвернулась від «Волині». Артур Карноза заробив і виконав штрафний: м’яч за неймовірною траєкторією влетів у «дев’ятку» - 2:1. Змінити щось у гостей часу не було.

0-1 Шумахер (9 хв.)
1-1 Левандовськ (58 хв. - пенальті)
2-1 Карноза (90+4 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 573 | Додав: Yura | Теги: тур, відео, севастополь, Прем'єр, 27.10.2013, 14, ліга, 2014, 2013, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024