Привіт   Гость Четвер, 18.04.2024, 14:30

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2014 » Квітень » 27 » Українська Прем'єр ліга 2013-2014. 20 тур. "Дніпро" в меншості обіграв "Говерлу". 24.04.2014 р. ВІДЕО.
13:14
Українська Прем'єр ліга 2013-2014. 20 тур. "Дніпро" в меншості обіграв "Говерлу". 24.04.2014 р. ВІДЕО.
Говерла 0-2 Дніпро
 
 
 

Настрій і аргументація для проведення фінішу сезону у суперників були зовсім різними. «Говерла» після минулого туру вже офіційно зберегла прописку у Прем’єр-лізі і тепер може грати у своє задоволення, працюючи на своє ім’я, а також реалізуючи різноманітні задумки багатого на них В’ячеслава Грозного. У «Дніпра» ситуація протилежна: втративши запас міцності у порівнянні з «Шахтарем», кудись зникла і впевненість під час атак. Гості, як і раніше, більшу частину гри проводили на чужій половині поля, однак надто великий брак під час останніх передач та завершальних ударів зводив нанівець усі зусилля. При цьому ужгородці теж далеко не тільки відбивались. Денис Бойко надовго без роботи не залишався, але найбільш видовищним моментом першого тайму з боку господарів став удар Развана Кочіша у поперечину і результативне добивання Максима Фещука. Однак взяття воріт було відмінене, оскільки у форварда лайнсмен зафіксував положення «поза грою».

«Дніпро» потенційно міг завершувати влучними ударами значно більше моментів, однак найпомітніші Євген Коноплянка та Матеус постійно припускались неточностей. Роман Зозуля вигравав звичні для себе навіси, проте і він у рамку воріт не поцілив. Нарешті Артем Федецький занадто слабко намагався перетворити подачу Руслана Ротаня зі штрафного у гол, і Олексій Шевченко  виявився готовим до цього. Ще у перерві Хуанде Рамос змінив захисника Івана Стрініча на ще одного форварда Євгена Селезньова. Така рокіровка принесла бажаний ефект, оскільки саме цей форвард заробив штрафний, з якого Коноплянка «розпечатав» Шевченка. А до цього Фещук з ідеальної позиції з 8-ми метрів без перепон влучив у Дениса Бойка. Потім гості залишились у меншості: Сергій Кравченко на першій хвилині перебування на полі побачив червону картку від Юрія Вакса. І голи дніпропетровці провели вже удесятьох. Крапку у матчі поставив Джуліано: він отримав м’яч від Коноплянки, показав індивідуальну техніку то змусив Шевченка ще раз витягти м’яч з сітки воріт.

 0-1 Коноплянка (64 хв.)

0-2 Джуліано (90+4 хв.)

Огляд матчу

 

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 443 | Додав: Yura | Теги: Говерла, тур, Прем'єр, 20, ліга, 2014, Дніпро, меншості, Українська, 2013 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024