Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 12:34

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Липень » 28 » Українська Прем'єр ліга 2013-2014. 3 тур. "Дніпро" знову не може виграти в луганчан. 27.07.2013 р. ВІДЕО.
10:48
Українська Прем'єр ліга 2013-2014. 3 тур. "Дніпро" знову не може виграти в луганчан. 27.07.2013 р. ВІДЕО.


 
Дніпро 1-3 Зоря






Поєдинок у Дніпропетровську розпочався з першого автоголу нового сезону. Швидко відкрити рахунок пощастило гостям. Прорив лівим краєм Ніколи Ігнатьєвіча завершився прострілом у центр штрафного майданчика. Там Денис Бойко, відстоявши «насухо» у перших іграх за «Дніпро», припустився банальної помилки. Він вибив м’яч і влучив в Євгенія Чеберячка, від якого шкіряна куля перетнула лінію воріт. Зайве говорити, що така подія мала відбиток на всьому подальшому ході зустрічі. Ситуацію могла б виправити швидка відповідь дніпропетровців, та цього не сталось. Переважно господарі атакували через Євгена Конополяку − лідер команди, як завжди, був ефективний, заробляв штрафні удари, виконував подачі на партнерів, однак Віталій Постранський грав переважно на виходах. Справа до прямих ударів по воротах майже не доходила. При цьому луганці не забували гостро відповідати. Помітним у складі гостей був Микита Каменюка − він повернувся на поле після залікованої травми.

Коли перший тайм наближався до завершення на допомогу дніпрянам прийшло вміння пробивати штрафні. Бразилець обвів «стінку» - це було найскладнішим, адже далі м’яч Постранському було вже не дістати. Початок другого тайму нічого хорошого гостям не обіцяв. Однак «Зоря» відбила перші атаки, а потім разюче почала відповідати. Дмитро Хомченовський став творцем обох забитих м’ячів після перерви. Спочатку він зі свого флангу віддав у центр на Каменюку. Удар того підправив Ігор Чайковський, після чого від стійки сфера затріпотіла у сітці. Згодом ще одна контратака була логічно завершена. Хомченовский дав пас вперед на хід Даніло, який відірвався від Руслана Ротаня і встановив кінцевий рахунок. Євген Селезньов був близьким до повернення інтриги, та його удар прийшовся у штангу. Роман Зозуля за 2 хвилини не влучив у рамку воріт з вигідної позиції. І стало зрозуміло, що історична перемога «Зорі» у Дніпропетровську відбудеться.

0-1 Чеберячко (4 хв. - автогол)
1-1 Матеус (37 хв.)
1-2 Чайковський (56 хв.)
1-3 Даніло (78 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 542 | Додав: Yura | Теги: тур, відео, Прем'єр, ліга, 27.07.2013, Дніпро, 2014, 2013, Українська, Луганськ | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024