Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 14:49

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Липень » 29 » Українська Прем'єр ліга 2013-2014. 3 тур. Третя поразка "Таврії". 28.07.2013 р. ВІДЕО.
21:00
Українська Прем'єр ліга 2013-2014. 3 тур. Третя поразка "Таврії". 28.07.2013 р. ВІДЕО.


 
Таврія 1-3 Говерла







Помилився той, хто вважав матч аутсайдерів нецікавим. Саме цей статус підганяв гравців обох команд. І вже стартові чверть години призвели до обміну голами. Дмитро Трухін на підходах до штрафного майданчику господарів обіграв двох опонентів, просунувся до воріт та влучив низом у кут − 0:1. «Таврія» оговталась швидко і відповіла відмінною комбінацією «стінка», коли на завершальній стадії Максим Фещук у дотик замкнув передачу від Антона Шиндера. Потім суперники по черзі йшли в атаку. Але гольові нагоди виникали лише стараннями «Говерли». Їх цілком вистачило б на пару матчів, але рахунок до перерви не змінився. Даміен Ле Таллек з кількох метрів влучив у Даміра Кахрімана, Трухін був ще ближче до воріт, але м’яч пройшов поруч зі стійкою. Володимир Лисенко здалеку пробив у поперечину, а на добиванні голкіпер по-гандбольному завадив Ле Таллеку. Нарешті Сергій Назаренко виніс м’яч з лінії воріт, ліквідовуючи наслідки кутового.

Певний час після перерви сімферопольців вистачало на те, щоб уважно поводитись у захисті та вести комбінаційний наступ. «Таврія» навіть створила реальну нагоду вийти вперед. Рубен Гомес перехопив м’яч та організував для Сергія Назаренка побачення з Олександром Чуріловим. Страж воріт скоротив кут обстрілу, і удар прийшовся повз ціль. Далі ужгородці все наполегливіше напосідали на володіння Кахрімана. Двічі страж воріт ловив небезпечні удари, Лисенко не дотягнувся до м’яча, коли варто було просто підставити ногу, а ще вдруге поперечина зіграла за кримчан, коли пробивав Сотіріос Балафас. Та тиск закарпатців увінчався успіхом. Починання Мірко Райчевіча та Ле Таллека спокійно і без перешкод завершив Трухін − гольовий «дубль» півзахисника. А потім розіграш кутового дозволив гостям відірватись у рахунку. Віталій Буяльський навісив, а наполегливий Балафас виграв боротьбу у захисників − 1:3. Це була перша перемога і перші очки у сезоні для «Говерли», а «Таврія», відзначившись першим для себе голом, поки що тільки програє.

0-1 Трухін (2 хв.)
1-1 Фещук (13 хв.)
1-2 Трухін (79 хв.)
1-3 Балафас (85 хв.)

Огляд матчу


 

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 468 | Додав: Yura | Теги: тур, Поразка, Третя, Прем'єр, ліга, 2014, 28.07.2013, Таврія, 2013, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024