Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 23:17

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Серпень » 18 » Українська Прем'єр ліга 2013-2014. 6 тур. "Дніпро" втрачає очки в Севастополі. 17.08.2013 р. ВІДЕО.
10:08
Українська Прем'єр ліга 2013-2014. 6 тур. "Дніпро" втрачає очки в Севастополі. 17.08.2013 р. ВІДЕО.


 
Севастополь 1-1 Дніпро







Перше враження від складу гостей було правильним: дніпропетровцям буде важко розраховувати на перемогу. Гравців збірної України Хуанде Рамос всадив на лаву запасних, надавши вперше у сезоні зіграти в основному складі Сергієві Політилу і вдруге − Сергієві Кравченку. Останній вийшов на поле з капітанською пов’язкою, хоча, подейкують, вже і підписав попередній контракт саме з «Севастополем». На очах своїх трибун кримчани першим нанесли небезпечний удар − Костянтин Ярошенко примусив з Дениса Бойка витягати м’яч з «дев’ятки», і це було символічно. Пізніше Сергій Кузнецов був двічі близьким до результативного удару, активно діяли і його партнери. «Дніпро» проводив в атаці не менше часу, але прагнення довго розігрувати м’яч було на користь суперника, і Ігор Литовка вступав у гру переважно на виходах або перехопленнях. А розрахунок господарів на велику кількість ударів себе виправдав. Поки Олександр Ковпак зібрав навколо себе 3-х захисників, Ярошенко прийняв м’яч на льоту та пробив повз голкіпера.

Ще до перерви Артур Карноза затягнув із завершальною фазою атаки, пробивши дуже невлучно. Після цього команди мали змогу відкоригувати малюнок власної гри. Зазначимо, що це був перший поєдинок на такій посаді для Геннадія Орбу, який виконує обов’язки головного тренера після від’їзду Олега Кононова. Можливо трохи йому і не вистачило досвіду. Принаймні, перша ж заміна гостей призвела до швидкого голу. Євген Селезньов замкнув ідеальну діагональ від Матеуса. Потім гра була призупинена через негаразди на трибунах. Після відновлення зустрічі кількість гострих моментів стала меншою. Але «Дніпру» допоміг вихід на заміну Євгена Коноплянки, а одного разу Литовку врятувала лише стійка, коли здалеку бив Матеус. Але і «Севастополь» не використав перспективний вихід Ковпака та штрафний Сергія Симоненка.

1-0 Ярошенко (39 хв.)
1-1 Селезньов (51 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 480 | Додав: Yura | Теги: тур, відео, севастополь, Прем'єр, ліга, Дніпро, 2014, 2013, Українська, 17.08.2013 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024