Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 16:14

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Вересень » 2 » Українська Прем'єр ліга 2013-2014. 8 тур. П'ята перемога поспіль "Чорноморця". 01.09.2013 р. ВІДЕО.
11:35
Українська Прем'єр ліга 2013-2014. 8 тур. П'ята перемога поспіль "Чорноморця". 01.09.2013 р. ВІДЕО.


 
Чорноморець 1-0 Іллічівець








Господарі хотіли подарувати свято місцевим вболівальникам, які у великій кількості прийшли привітати улюбленців з виходом до групового раунду Ліги Європи УЄФА. І хоча сили одеситів не безмежні, Роман Григорчук використав з перших хвилин лише трьох більш свіжих виконавців, вирішивши, що відпочити можна буде наступного тижня. В «Іллічівця» була суттєва втрата у центрі оборони, де Сергій Яворський змінив Івана Ордеця. Також не було навіть у запасі Руслана Фоміна. Вдома «Чорноморець» зобов’язаний був йти вперед і робив це, володіючи територіальною перевагою, але на кількості гольових нагод це ніяк не позначилось. Суперники обмінювались нечастими уколами, з якими захист та воротарі впорались, а ще більше було неточностей з боку атакуючих гравців.

Після перерви загальна картина, того що відбувалось на полі, не змінилось. Підступні удари Андерсона Сантани та Леонардо показали клас Рустама Худжамова, а у відповідь Олександр Мандзюк пробив головою у стійку. І все ж більш наполегливими виявились «моряки». Олексій Антонов, який виглядав до того не так яскраво, як завжди, дочекався моменту. Форвард сам розпочав комбінацію, підключив до атаки Івана Бобка та встиг добігти до воріт, щоб відгукнутись на передачу у відповідь. Шансів змінити мінімальний рахунок з обох сторін практично не було. Торніке Окріашвілі перевірив Дмитра Безотосного, але той мав твердий намір відстояти «на нуль». Прагнення господарів збільшити рахунок було помітнішим, однак і без другого м’яча «Чорноморець» виконав завдання.

1-0 Антонов (72 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 492 | Додав: Yura | Теги: 01.09.2013, тур, П'ята, Прем'єр, ліга, 2014, Чорноморець, 2013, Українська, Перемога | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024