Привіт   Гость П`ятниця, 29.03.2024, 12:57

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Вересень » 16 » Українська Прем'єр ліга 2013-2014. 9 тур. Важка перемога "Дніпра" над аутсайдером. 15.09.2013 р. ВІДЕО.
13:57
Українська Прем'єр ліга 2013-2014. 9 тур. Важка перемога "Дніпра" над аутсайдером. 15.09.2013 р. ВІДЕО.


 
Дніпро 1-0 Таврія








Склади суперників дали багато приводів для роздумів. Наприклад, Хуанде Рамос залишив у запасі головних зірок, які добре у вівторок попрацювали у складі національної збірної України − Євгена Коноплянку та Романа Зозулю. Також звертає на себе увагу дебют нашому Чемпіонаті Бруно Гами. Янніс Хрістопулос вперше випустив з перших хвилин одночасно ветеранів та колишніх «зірок» дніпропетровців Максима Калініченка та Сергія Назаренка. Саме перший з них, у якого була капітанська пов’язка, став автором першого небезпечного моменту у матчі, однак його удар пройшов вище поперечини. Констатуємо той факт, що у першому таймі гості так і не змогли нанести влучного удару. Натомість «Дніпро» 6 разів перевірив Даміра Кахрімана. Той дивом витяг дальню спробу у «дев’ятку» Гами, а потім ще й рятував від намагань відкрити рахунок найнепосидючішого серед господарів Матеуса.

Не можна сказати, що після відпочинку тиск на ворота кримчан зріс, однак він змінив свої акценти. Знову не обійшлось без замін, адже вихід на поле спочатку Сергія Кравченка, а потім вищезгаданих збірників, позначився на агресії та додав різнобарв’я атакам господарів. Зозуля з перших хвилин перебування у грі став помітною фігурою, за якою встежити було вкрай важко вже виснаженим захисникам «Таврії». Знову близьким був до влучного удару Гама. Сімферопольці відповідали епізодично і значно менш гостро. За таким умов «Дніпро» все ж не залишив справу вирішення переможця на останні хвилини і забив єдиний м’яч у середині другого тайму. Євген Селезньов, який довго перед цим перебував у затінку, нагадав про бомбардирське вміння, коли відгукнувся на передачу Кравченка і влучив у ближній кут воріт − 1:0. Про фінальний штурм з боку гостей мова не йшла. Тепер дніпряни повернули собі другий рядок.

1-0 Селезньов (70 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 578 | Додав: Yura | Теги: тур, відео, Прем'єр, ліга, Дніпро, 2014, 15.09.2013, гол, 2013, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024