Привіт   Гость П`ятниця, 29.03.2024, 01:59

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Грудень » 12 » Українська Прем'єр ліга. 20 тур. Неділя 11.12.2011 р. Перемоги Шахтаря, Іллічівця та Металурга. ВІДЕО
11:21
Українська Прем'єр ліга. 20 тур. Неділя 11.12.2011 р. Перемоги Шахтаря, Іллічівця та Металурга. ВІДЕО
      
Металург 3-0 Зоря

«Металург» здобув третю поспіль домашню перемогу із «великим» рахунком. Для «Зорі» це була 7-а поразка до ряду і 5-а у сезоні із розривом у 3 або більше м’ячів. Доля зустрічі стала майже зрозумілою у перші півгодини. Після не надто швидкого старту донеччани поступово почали збільшувати темп. Кілька кутових не стали значним випробуванням для Ігоря Шуховцева, а от на удар з гри Драмана Траоре він зреагував не найкращим чином. Від голкіпера слизький м’яч відскочив на Маркоса Пізеллі, і той на добиванні не мав шансу схибити. Ця ж пара нападників організувала друге взяття воріт. Тільки тепер Пізеллі поборовся у повітрі у районі 11-метрової позначки, а Траоре скористався скидкою партнера − 2:0.
Після відпочинку «Зоря» ненадовго перейшла у наступ, але, окрім удару Франка-Олів’є Мадоу, нічого не досягла. Гравці «Металурга» не знизили вимоги до себе і, як наслідок, змогли ще раз примусити гостей розпочати з центру. Це прохід Маріо Сержіо підтримав на позиції нападника Велізар Дімітров, зумів індивідуально переграти Даніеля Аддо та «розстріляв» ворота суперника − 3:0. Тепер донеччани, незважаючи на 8-е місце, від 5-го відстають лише на 2 очки. Луганчанам, які залишились на передостанній сходинці, взимку належить провести відповідну роботи, щоб спробувати врятувати місце у Прем’єр-лізі.

1-0 Піззеллі (16 хв.)
2-0 Траоре (28 хв.)
3-0 Дімітров (68 хв.)

Огляд матчу






      
Волинь 0-1 Іллічівець

До перерви господарі поля значно частіше завдавали ударів по воротах «Іллічівця», однак успіху це їм не принесло. Майкон та Євген Павлов не змогли переграти Богдана Шуста. Маріупольці, які майже весь час діяли другим номером, зробили разючу відповідь за 5 хвилин до перерви, коли організували контратаку. Прорив лівим флангом Ігор Тищенко вирішив завершити самостійно, чим заплутав суперників, адже у тій ситуації більше напрошувався пас у центр на Дениса Кожанова або Руслана Фоміна, і надіслав м’яч у дальню «дев’ятку» воріт Всеволода Романенка.
Друга половина поєдинку розпочалась із загубленого епізоду «Волині». Після кутового м’яч відскочив до Саші Стевича, але серб з 8-ми метрів спрямував шкіряну кулю у кількох сантиметрах від бокової стійки. У подальшому пристрастей і порушень з боку обох команд більше, ніж конструктивних дій. Андрій Шандор після «політики невтручання» у першій половині гри тепер 7 разів витягав з кишені жовті картки і цілком загасив нездорові починання порушників. В «Іллічівця» можна згадати неточний удар Костянтина Ярошенка, тоді як лучани замість штурму на останніх хвилин не змогли запам’ятатись навіть логічним завершенням жодної з комбінацій. Колишніх сусідів у турнірній таблиці тепер розділив «Чорноморець». Одеситів витиснули з десятки кращих маріупольці. «Волинь» - 12-а і знаходиться на відстані 7-ми очок від «зони вильоту».

0-1 Тищенко (40 хв.)

Огляд матчу






      
Кривбас 0-4 Шахтар

Майже вщент заповнені трибуни криворізького «Металурга» стали свідками цікавої гри, яка не принесла господарям позитивного результату. Традиційно для останніх років «гірники» виграли із «сухим» рахунком. З перших хвилин гості затисли «Кривбас» на своїй половині поля. Більш того, в окремі хвилини чинні чемпіони не випускали супротивника з власного штрафного майданчика. Стартовий відрізок приніс гол «Шахтарю», чим значно полегшив йому подальшу боротьбу. Дуглас Коста з 16-ти метрів низом пробив з-під захисників у кут воріт − 0:1. Майстерність Дениса Бойка не дозволила Вілліану та В’ячеславу Шевчуку зняти інтригу у першій половині зустрічі.
Генріху Мхітаряну сильне бажання відзначитись у кількох епізодах заважало, але все ж було реалізовано, коли Дуглас Коста прихованим пасом у середині другого тайму вивів гравця збірної Вірменії на ударну позицію. Щоправда, до цього Олександру Рибці вдалось захисти ворота «Шахтаря». Особливо йому дошкуляв Младен Бартуловіч. Не заспокоїлась жодна зі сторін і за рахунку 0:2. Але традицію не пропускати від «Кривбаса» підопічні Мірчі Луческу підтримали. Натомість самі ще реалізували і штрафний удар: Даріо Срна навісив на співвітчизника, і Едуардо головою забив третій м’яч. Він не став останнім: красиву комбінацію у компенсований час завершив Луіс Адріано (асистентами бразильцеві виступили Срна та Василь Кобін). Донеччани на зиму йдуть другими з мінімальним відставанням від «Динамо». Немає приводів сумувати і «Кривбасу» - свідчення цьому 5-а позиція на проміжному фініші.

0-1 Коста (10 хв.)
 0-2 Мхітарян (60 хв.) 
 0-3 Едуардо (84 хв.) 
 0-4 Адріано (90+2 хв.) 

Огляд матчу

Переглядів: 636 | Додав: Yura | Теги: 20 тур, 11.12.2011 р., Іллічівець, волинь, огляд матчу, Неділя, Відео голів, Шахтар, металург, Українська Прем'єр ліга | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024