Привіт   Гость Четвер, 18.04.2024, 23:03

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Квітень » 8 » Українська Прем'єр ліга. 23 тур. "Говерла" не хоче вилітати з ліги. 07.04.2013 р. ВІДЕО.
10:51
Українська Прем'єр ліга. 23 тур. "Говерла" не хоче вилітати з ліги. 07.04.2013 р. ВІДЕО.
 
Таврія 0-2 Говерла









На цей матч Олександр Севідов вніс до заявки лише 15 прізвищ. Але навіть без травмованих та дискваліфікованих «Говерла» диктувала умови протягом усієї зустрічі. Ще до першого пропущеного «Таврією» м’яча гості задекларували свою націленість на чужі ворота. Господарі грали переважно через центр, де Сергій Назаренко брав ініціативу на себе. У черговий раз за допомогою колективного відбору суперник перехопив м’яч, і Олег Допілка та Євген Макаренко вивели Даміена Ле Таллека на позицію, яка дозволила французу відкрити рахунок. І далі сімферопольці багато втрачали м'яч, часто порушували правила. А під час одного з випадів «Говерли» не встигли завадити Макаренку віддати другу результативну передачу. Тепер з лінії штрафного майданчика забивав Сотіріос Балафас.
Перерва не змінила у співвідношенні сил на полі рівним чином нічого. Не допомогла навіть звичка ужгородців пропускати. Справжніх реальних нагод для цього створено і не було. При цьому Сергій Погорілий неодноразово рятував господарів від третього пропущеного м’яча, а одного разу його підстрахувала поперечина. «Говерла» остаточно повірила у власні сили, а черговий фол Юрія Путраша призвів до другої жовтої картки і вилучення. У більшості зберегти потрібний рахунок команді, яка має перевагу у 2 м’ячі, було справою техніки. Цей результат дозволив переможцям досягти успіху вперше у сезоні в гостях, також вперше зберегти власні ворота на замку і знову-таки вперше виграти більше ніж з мінімальною різницею. До речі, «Говерла» двічі у поточному сезоні здолала «Таврію».

0-1 Ле Таллек (11 хв.)
0-2 Балафас (37 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 500 | Додав: Yura | Теги: Говерла, тур, Огляд, відео, Прем'єр, ліга, 07.04.2013, гол, Українська, 23 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024