Привіт   Гость Вівторок, 16.04.2024, 23:39

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Квітень » 20 » Українська Прем'єр ліга. 25 тур. Донецький "Металург" виходить на п'яте місце. 20.04.2013 р. ВІДЕО.
21:46
Українська Прем'єр ліга. 25 тур. Донецький "Металург" виходить на п'яте місце. 20.04.2013 р. ВІДЕО.
 
Металург Д 2-1 Говерла






Кожна з команд цілком виправдала якістю гри претензії на ті завдання, яка виконує кожна з них. Зокрема, «Металург» виявився кращим, і це логічно, тому що підопічні Юрія Максимова всерйоз претендують на потрапляння до єврокубків, тоді як «Говерла» лише мріє наздогнати суперників по боротьбі за уникнення передостаннього місця. Першими «суху» серію голкіперів перервали господарі, давши пропустити Юрію Паньківу. Перед цим індивідуальний прохід у штрафний майданчик Драман Траоре завершив ударом у воротаря, після чого організувалась класична контратака. І Джорді Лопезу було нескладно завершити зусилля Артура Єдігаряна та Даміена Ле Таллека. Ще у першому таймі господарі мали кілька нереалізованих спроб зрівняти рахунок. Найочевиднішою з них став пенальті за фол Бояна Малішича проти Траоре. Але Дмитро Бабенко продовжив найтривалішу серію команди без пропущених м’ячів у нинішньому сезоні, відбивши на кутовий удар Олександра Воловика.
Тим не менше, «Металург» не розгубився. Хорошою запорукою для майбутньої перемоги став ще один «стандарт». Невдовзі по перерві Кирило Петров збив Джуніора Мораєса у 18-ти метрах прямо перед власними воротами. Удар Миколи Морозюка у «дев’ятку» від стійки був ідеальним − 1:1. Потім були не зараховані голи у кожного із суперників. «Говерла» забила рідкісний м’яч прямо з ауту − м’яч нікого не зачепив, доки не перетнув лінію воріт. «Металург» спершу забивав з офсайду, а черговий удар все ж був зарахований. Передачею Константіноса Макрідіса скористався Велізар Дімітров. Він приніс перемогу господарям, відзначивши особистий ювілей − 100 матчів у Прем’єр-лізі. Ужгородці могли зрівняти рахунок, коли за 10 хвилин до фінального свистка в одній атаці Дмитро Трухін та Олег Міщенко зблизька не зуміли переграти Паньківа. «Металург» вже 5-й і може таким залишитись і після завершення туру, якщо «Чорноморець» не піднесе сюрпризу у Харкові.

0-1 Лопез Фелпето (7 хв.)
1-1 Морозюк (50 хв.)
2-1 Дімітров (57 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 425 | Додав: Yura | Теги: 25, тур, 20.04.2013, відео, Прем'єр, донецький, ліга, гол, металург, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024