Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 02:55

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Квітень » 22 » Українська Прем'єр ліга. 25 тур. Дострокова перемога у Чемпіонаті України для "Шахтаря" знову відкладається. 21.04.2013 р. ВІДЕО.
11:41
Українська Прем'єр ліга. 25 тур. Дострокова перемога у Чемпіонаті України для "Шахтаря" знову відкладається. 21.04.2013 р. ВІДЕО.
 
Дніпро 1-1 Шахтар





При тому що з обох боків було бажання показати все найкраще, на футбольному полі було більше боротьби, ніж гострих моментів. У першій половині зустрічі значно більше спроб забити здійснив «Дніпро»: за ударами у напрямку воріт − 10:3, а от влучними з них були лише по 2. При цьому до єдиного голу у ворота «Шахтаря» призвела відверта помилка Антона Каніболоцького. Голкіпер гостей довго обробляв м’яч після відкидки назад Олександра Кучера. Цим скористався Матуес, відібрав м’яч та спрямував його у порожні ворота. Факт переваги у рахунку, а також вимушена заміна Руслана Ротаня з урахуванням відсутності Джуліано позначились на діях дніпропетровців після перерви.
Тепер вже більше шансів в атаці було у «гірників». Краще працював правий фланг гостей. Саме звідти прийшов і гол у відповідь. Фернандіньо увірвався до штрафного майданчику, де був знесений Євгенієм Чеберячком. Цей захисник заробив усі 3 пенальті у сезоні, які стали вирішальними для «Шахтаря». От і тепер з «позначки» Даріо Срна не помилився − 1:1. Потім виграти могла кожна з команд, але справжніх моментів більше створив «Шахтар», у якого Тайсон та Генріх Мхітарян не переграли Яна Лаштувку. Ближче за інших до переможного «пострілу» «Дніпра» був Сергій Кравченко, однак пробив з мінімальним промахом.

1-0 Матеус (13 хв.)
1-1 Срна (62 хв. - пенальті)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 464 | Додав: Yura | Теги: 25, тур, Огляд, відео, Прем'єр, ліга, гол, Шахтар, Українська, 21.04.2013 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024