Привіт   Гость П`ятниця, 29.03.2024, 14:12

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Квітень » 20 » Українська Прем'єр ліга. 25 тур. "Іллічівець" виграє в колишньої команди Павлова. 19.04.2013 р. ВІДЕО.
21:29
Українська Прем'єр ліга. 25 тур. "Іллічівець" виграє в колишньої команди Павлова. 19.04.2013 р. ВІДЕО.
  
Іллічівець 1-0 Ворскла





Зустрічались дві команди, матчі за участю яких є найменш результативними у Чемпіонаті України. Вони і зараз підтвердили таке реноме. У поєдинку за тиких умов роль кожної помилки у захисті значно зростала, а будь-який гол міг стати вирішальним. Так і сталось. У нападі обидва тренери пішли на експеримент. Господарі на вимушений: Олександр Мандзюк отримав шанс проявити себе замість дискваліфікованого Руслана Фоміна. Сергій Свистун здійснив більші перестановки. Причиною тому і повернення до основної групи футболістів, які не грали тиждень тому, і незадоволення діями окремих виконавців у програному «Металісту» матчі (1:4). Зокрема, на передній край був відправлений Сергій Сілюк.
У першому таймі за приблизно однакового володіння м’ячем гострі моменти виникали практично тільки біля воріт «Іллічівця». Олександр Скляр після проходу Івана Кривошеєнка міг відкривати рахунок, але на шляху м’яча трапився хтось із партнерів полтавчанина. Артем Громов перевірив надійність Рустама Худжамова. Ще у кількох епізодах, які виникали переважно на правому фланзі, лише колективні дії рятували маріупольців. На протилежній половині поля хіба що Віталій Федотов вискочив на ударну позицію, однак на обмеженому просторі не зміг втекти від Сергія Долганського. Такий хід зустрічі категорично не влаштував Павлова, який ще у перерві зробив дві заміни. Настанови фахівця знайшли розуміння. Більшу частину другого тайму «Іллічівець» провів на вищих швидкостях і здебільшого в атаці. Зусилля господарів призводили до частих кутових та штрафних. Після однієї з подач зі «стандарту» від Олексія Полянського захисники програли повітряну дуель Мандзюку, а Долганський необачно пішов на перехоплення − 1:0. Відповісти гостям по-справжньому «Іллічівець» не дав жодної можливості.

1-0 Мандзюк (65 хв.)

Огляд матчу



Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 450 | Додав: Yura | Теги: 25, тур, Іллічівець, відео, Прем'єр, ліга, 19.04.2013, Павлов, виграє, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024