Привіт   Гость Четвер, 28.03.2024, 11:40

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Квітень » 23 » Українська Прем'єр ліга. 25 тур. Перша весняна перемога "Арсенала". 22.04.2013 р. ВІДЕО.
13:44
Українська Прем'єр ліга. 25 тур. Перша весняна перемога "Арсенала". 22.04.2013 р. ВІДЕО.
 
Арсенал 4-1 Карпати





Зважаючи на останні невдачі суперників та близькість у поточному рейтингу Прем’єр-ліги, важко було робити прогнози навіть про переможця зустрічі. Про велику перевагу ніхто не міг здогадуватись, але хід першого тайму показав, що «Арсенал» виіє демонструвати цікавий та конструктивний футбол, який разом з помилками гостей дозволив ще у першому таймі вирішити долю протистояння. А розпочалося все з помилки Романа Мисака на виході. Голкіпер випустив м’яч, його підхопив Домінік Адійя, а Ігор Озарків пішов на фол у власному штрафному майданчику. З пенальті відзначився капітан киян Володимир Аржанов. Ще за 3 хвилини Володимир Гоменюк розігнав атаку партнерів, відпасував направо, звідки Аржанов додав до голу ще й результативну передачу − нею скористався Адійя.
Хоча б скорочувати рахунок могли Олександр Гладкий, Леван Кенія та Олег Голодюк. Замість загострення ситуації на полі вона навпаки розрядилась, коли Андрій Богданов показово реалізував штрафний удар метрів з 25-ти. Ще по ходу першого тайму Ніколай Костов продемонстрував двома замінами незадоволення таким станом речей. Зрештою, у другій 45-хвилинці «Карпати» навіть випередили господарів за кількістю точних ударів і справедливо зуміли «розмочити» рахунок. Семір Штіліч пробив у поперечину, а на добиванні Кенія зменшив відставання. Але «Арсенал» менше ніж за хвилину повернув собі великий рахунок. Це вдруге у матчі Гоменюк організував гол, а продовжили його зусилля Олег Герасимюк та Олександр Романчук. Останній встановив остаточний рахунок.

1-0 Аржанов (7 хв. - пенальті)
2-0 Адійя (11 хв.) 
3-0 Богданов (42 хв.) 
3-1 Кенія (77 хв.) 
4-1 Романчук (78 хв.) 

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 444 | Додав: Yura | Теги: 25, тур, 22.04.2013, Огляд, відео, Прем'єр, ліга, арсенал, гол, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024