Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 23:46

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Квітень » 20 » Українська Прем'єр ліга. 25 тур. "Запорожці" здобули першу перемогу в сезоні. 20.04.2013 р. ВІДЕО.
21:36
Українська Прем'єр ліга. 25 тур. "Запорожці" здобули першу перемогу в сезоні. 20.04.2013 р. ВІДЕО.
 
Металург З. 2-0 Кривбас






Суперники вийшли на поле у бойових складах. Господарі змогли розраховувати практично на всіх, хто з різних причин не зіграв тиждень тому в Ужгороді. Не було жодних кадрових проблем і перед Олегом Тараном. Незважаючи на обрану тренерами сміливу тактику, спрямовану на атаку, більшу частину ігрового часу голів не було забито. Щоправда, Сергій Самодін ефектно спрямував м’яч у ворота одним дотиком після прострілу з флангу, однак форвард опинився у мінімальному офсайді. Запоріжці більшим чином будували комбінації через правий фланг, але їм бракувало завершення.
Загалом весь матч можна назвати рівним, у якому не було видно, хто головний аутсайдер змагань, а хто один з лідерів за набраними очками навесні. Мабуть, більше бажання «Металурга» позбутись «нуля» у графі «перемоги», про що нашому сайту говорив Сергій Рудика напередодні поєдинку, дозволила команді і гравцеві, який вийшов з цього разу з капітанською пов’язкою, виконати обіцянку. Вперше м’яч у воротах Євгена Боровика опинився після втрати його партнерами на чужій половині поля, після чого Віталій Гавриш вивів Рудику на ударну позицію − захисники не встигли завадити. Творцем другого взяття воріт став Жуніор − бразилець здійснив рейд лівим флангом, відірвався від переслідувачів, після чого віддав передачу у центр, а Рудика точно розрахував, як підправити м’яч у дальній кут − 2:0.

1-0 Рудика (73 хв.)
2-0 Рудика (82 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 443 | Додав: Yura | Теги: 25, тур, 20.04.2013, Перша, відео, запорожці, Прем'єр, ліга, Українська, Перемога | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024