Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 19:12

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Квітень » 29 » Українська Прем'єр ліга. 26 тур. Донетчани не втримали перемогу. 28.04.2013 р. ВІДЕО.
13:05
Українська Прем'єр ліга. 26 тур. Донетчани не втримали перемогу. 28.04.2013 р. ВІДЕО.
 
Кривбас 1-1 Металург Д.





Суперники мали різну мотивацію, але на дії гравців це не вплинуло. У першому таймі саме господарі створили суттєві нагоди для взяття воріт Юрія Паньківа, хоча здебільшого ці моменти виникали внаслідок контратак. Олексій Антонов та Сергій Самодін приблизно з одного й того самого місця входили з правого флангу до штрафного майданчика та пробивали у безпосередній близькості від дальньої стійки. Чудово виконував штрафні удари Младен Бартуловіч. Але не використавши ці моменти, господарі пропустили незадовго до перерви. Джуніор Мораєс продемонстрував найкращі якості бомбардира і з-під Віталія Лисицького потужно пробив над руками голкіпера − 0:1.
Після відпочинку значно більшими силами пішли вперед гравці «Кривбаса». І знову ініціатором небезпеки біля чужих воріт ставали капітан команди Бартулович та пара нападників. Натомість Драман Траоре під час швидкої відповіді міг ставити крапку в інтризі поєдинку. Та стійка воріт криворіжців залишила можливість господарям зрівняти рахунок. І це трапилось на третій доданій хвилині. Анатолій Абдула зафіксував порушення правил у штрафній зоні гостей Карленом Мкртчяном проти Дениса Дедечка. За це арбітр призначив пенальті, а за суперечки з боку порушника показав йому одразу червону картку. Майстер по відбиттю 11-метрових Паньків зачепив руками м’яч після удару Олексія Антонова, однак ворота не врятував − 1:1. Тож «Металург» втратив нагоду відірватись від конкурентів у боротьбі за 5 місце.

0-1 Мораєс (43 хв.)
1-1 Антонов (90+4 хв. - пенальті)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 542 | Додав: Yura | Теги: тур, матч. 1-1, Огляд, 26, відео, Прем'єр, ліга, гол, 28.04.2013, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024