Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 21:55

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Квітень » 29 » Українська Прем'єр ліга. 26 тур. "Карпати" відриваються від зони вильоту. 28.04.2013 р. ВІДЕО.
11:44
Українська Прем'єр ліга. 26 тур. "Карпати" відриваються від зони вильоту. 28.04.2013 р. ВІДЕО.
 
Карпати 2-0 Зоря






Обидві команди підходили до очної зустрічі у поганому настрої. Попередні невдачі, як можна було побачити з подій на полі, краще стимулювали господарів. «Карпати», окрім турнірних завдань, прагнули повернути на трибуни відданих вболівальників. І якщо судити з побаченого, то вони зробили все можливе для цього. Протягом усієї зустрічі за усіма показниками попереду були галичани. Вони значно частіше били по воротах, подавали кутові, володіли м’ячем, тоді як гості порушували правила більше ніж вдвічі порівняно з суперником. У чому підопічні Ніколая Костова не досягли успіху, так це у реалізації суто ігрових моментів. На допомогу господарям прийшли стандартні становища, після яких і відбувались всі найголовніші події матчу.
Найпомітнішим біля чужих воріт постійно був Олександр Гладкий. Можливо, саме тому йому під час кутового незадовго до перерви була приділена основна увага луганців. Також вкотре непевно поводився після навісів Віталій Постранський, якого Юрій Вернидуб повернув у рамку воріт після тривалого сидіння у резерві. Тому Ігор Пластун забивав перший м’яч гри майже без опору. Доволі ефектно відзначився прямим штрафним ударом з 29-ти метрів у середині другого тайму Олег Голодюк. М’яч із надзвичайною силою по центру влетів під поперечину. А ще раз пасом Павла Ксьонза зі штрафного цілком міг скористатись Сергій Зеньов, однак естонець з близької відстані влучив у каркас воріт. Після отриманого у Львові результату суперники стали сусідами, а перевага «Зорі» скоротилась до 4-х очок.

1-0 Пластун (41 хв.)
2-0 Голодюк (67 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 456 | Додав: Yura | Теги: тур, Карпати, 26, відео, Прем'єр, вильоту, ліга, 28.04.2013, Українська, зона | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024