Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 00:42

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Квітень » 7 » Українська Прем'єр ліга. 26 тур. П'ятниця. 06.04.2012 р. "Арсенал" виграє в "Оболоні", в Луцьку "суха" нічия. ВІДЕО.
22:12
Українська Прем'єр ліга. 26 тур. П'ятниця. 06.04.2012 р. "Арсенал" виграє в "Оболоні", в Луцьку "суха" нічия. ВІДЕО.


  
Арсенал 4-1 Оболонь


Вже стартовий натиск господарів поля призвів до двох швидких голів, які і зумовили загальний підсумок зустрічі. Відсутніми у складі кожної з команд були провідні форварди − Олександр Ковпак та Олександр Мандзюк. Якщо для «Оболоні» ця втрата стала значною, то Леонід Кучук знайшов інші шляхи до воріт аутсайдера. Ініціатором 3-х з 4-х голів став Максим Шацьких. Його передачі зі стандартних положень двічі знаходили голову Майкла Одібе. Спочатку нігерієць відкрив рахунок після навісу зі штрафного удару від партнера. А кутовий з тими ж головними дійовими особами встановив підсумковий результат.
Між цими подіями вмістився ще один гольовий «дубль» «Арсенала» та м’яч у відповідь. Олександр Кобахідзе за свій перший влучний удар знову-таки мусить дякувати Шацьких, а третій гол команди він забив після гри у комбінацію «стінка» з Володимиром Польовим. Дещо пом’якшив «велику» поразку партнерів Іраклі Месхія першим взяттям воріт у Прем’єр-лізі. Однак це був лише епізод на загальному тлі, а перевага «арсенальців» ні у кого не викликала сумнівів. Тепер переможці наздогнали 4-у команду Епіцентр Чемпіонату України, але «Дніпро» ще матиме змогу поповнити скарбничку понеділковою суперечкою з «Металістом». «Оболонь» очікує на результати своїх конкурентів.

1-0 Одібе (8 хв.)
2-0 Кобахідзе (11 хв.) 
3-0 Кобахідзе (27 хв.) 
3-1 Месхія (34 хв.) 
4-1 Одібе (64 хв.) 

Огляд матчу



   
Волинь 0-0 Ворскла

«Волинь» не зуміла перервати безвиграшну серію вдома, яка тепер досягла 6-матчів. «Ворскла» ще довше не здобуває три очки на виїзді − полтавчани вже 11 матчів у гостях без максимального результату. У першому таймі саме приїжджа команда була трохи активніша, але удари Йована Маркоські та Ахмеда Янузі не досягли мети. Господарі взагалі залишили без роботи Сергія Долганського.
У другій половині голкіпер-ветеран, який розміняв 4-ту сотню матчів у Чемпіонатах України, вже продемонстрував свою майстерність. Принаймні двічі він ставав на заваді спробам переграти його з боку Майкона та Сергія Сімініна. Але, за великим рахунком, жодна з команд на гол так і не напрацювала. Не допомогли їм і тренерські корективи у вигляді замін. За таких умов саме нульова нічия є абсолютно справедливим підсумком. Більш необхідне очко отримала «Волинь», яка ще на один крок втекла від небезпечної зони. На становище «Ворскли» у середині турнірної таблиці вже навряд чи щось вже зможе вплинути.


Огляд матчу


 

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 480 | Додав: Yura | Теги: 06.04.2012 р., 26 тур, відео, волинь, П'ятниця, арсенал, Оболонь, Ворскла, Українська Прем'єр ліга, суха нічия | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024