Привіт   Гость Четвер, 28.03.2024, 09:36

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Квітень » 27 » Українська Прем'єр ліга. 26 тур. Результативна нічия в Полтаві. 26.04.2013 р. ВІДЕО.
14:05
Українська Прем'єр ліга. 26 тур. Результативна нічия в Полтаві. 26.04.2013 р. ВІДЕО.
 
Ворскла 2-2 Таврія






Зміни у складах команд були мінімальними. Олег Лужний вдався до них вимушено, адже Махач Гаджиєв та Едуардо набрали по 4 жовті картки. Їх місця зайняли Селіо та Максим Фещук. Сергій Свистун після поразки у Маріуполі посадив на лаву запасних ветерана Сергія Долганського, довіривши місце у воротах Дмитру Непогодову. Також зі старту зустрічі на полі з’явились Ігор Пердута та Володимир Чеснаков − останній саме оговтався від травми. У першому таймі ініціативою володіли господарі, хоча спочатку міг відкривати рахунок Антон Шиндер, однак вихід сам на сам він не реалізував. Далі атака «Ворскли», що стало вже традицією, не мала завершального удару, незважаючи на велику кількість часу, проведеного поблизу чужих воріт. Допоміг полтавчанам забити пенальті − арбітр побачив умисну гру рукою Олега Гуменюка. З 11-ти метрів Артем Громов не схибив, як і Сергій Назаренко вже за 4 хвилини. Другий пенальті також став наслідком гри руками − тепер з боку Пердути − 1:1.
Наставник господарів спробував двома замінами ще у перерві посилити командні дії. Однак стався зворотний ефект: гра «Ворскли» розклеїлась, внаслідок чого біля її воріт один за одним стали виникати гольові нагоди. Сергій Назернко здалеку влучив у штангу, Антон Шиндер головою зі зручної позиції пробив трохи неточно. Однак саме він виправився практично одразу, зробивши скидку на Фещука. Цього нападника суперники «загубили», і гості вийшли вперед − 1:2. «Таврію» у цій ситуації підвела рання віра у перемогу, до того ж фізичні кондиції господарів були кращими. Тому ближче до фінального свистка гострота регулярно стала з’являтись біля воріт Даміра Кахрімана. Серба спочатку перевірив Чеснаков, потім він же випробував на міцність стійку. А невдовзі Валерія Куценка не за правилами зустрів Володимир Єзерський. Штрафний з 17-ти метрів бездоганно виконав Євген Буднік, перекинувши м’яч через «стінку» прямісінько у «дев’ятку» - 2:2. Останні хвилини були за «Ворсклою»: шанс вирвати 3 очки мав Артем Громов, але пробив у голкіпера.

1-0 Громов (30 хв. - пенальті)
1-1 Назаренко (33 хв. - пенальті)
1-2 Фещук (59 хв.)
2-2 Буднік (86 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 467 | Додав: Yura | Теги: тур, 26, відео, Прем'єр, 26.04.2013, ліга, нічия, гол, Українська, Полтава | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024