Привіт   Гость П`ятниця, 29.03.2024, 13:23

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Квітень » 7 » Українська Прем'єр ліга. 26 тур. Субота. 07.04.2012 р. "Динамо" вперше в сезоні програє і втрачає перше місце. ВІДЕО.
22:33
Українська Прем'єр ліга. 26 тур. Субота. 07.04.2012 р. "Динамо" вперше в сезоні програє і втрачає перше місце. ВІДЕО.


  
Шахтар 2-0 Динамо



Перший тайм центральної зустрічі не лише туру, але й другого кола Епіцентр Чемпіонату України проходив у суперечці за володіння ініціативою. У ньому ніхто не зміг стати кращим, внаслідок чого йшла боротьба з рівними шансами на успіх. До того ж темп гри здебільшого не був високим. Основні події 45-хвилинки розгорнулись перед перервою. Дитяча помилка Дениса Гармаша, коли він вийшов на поле після надання йому медичної допомоги без дозволу судді, була за правилами оцінена жовтою карткою. Попередження для «динамівця» стало другим, і він не вперше залишив партнерів у меншості. «Червоне світло» призвело до спалаху емоцій, наслідком чого стали також вилучення Юрія Сьоміна і «гірчичник» Олександру Алієву, який на той час перебував на лаві запасних.
Другий тайм пройшов вже за прогнозованої переваги господарів. Надійна оборона киян дала збій після подачі Даріо Срни зі штрафного. Олександр Кучер головою у падінні спрямував м’яч у стійку воріт, а першим на добиванні був Алекс Тейшейра − 1:0. У «Динамо» була майже ідентична можливість зрівняти рахунок, коли Бетао на розіграші кутового головою пробив у лічених сантиметрах від штанги. Також запам’ятався ефектний удар через себе Олега Гусєва − вище цілі. А от «Шахтар» в одній з контратак вдруге змусив капітулювати Олександра Шовковського. Кучер та Вілліан на лівому фланзі розіграли м’яч, а Ярослав Ракіцький не даремно прибіг через все поле до чужого штрафного майданчика − 2:0. У час, що залишався, авантюрні спроби гостей піти у наступ великими силами користі не принесли, як і численні можливості донеччан довести рахунок до «великого».

1-0 Тейшейра (56 хв.)
2-0 Ракіцький (81 хв.)

Огляд матчу


 


   
Карпати 0-2 Металург

Честолюбним намірам «Карпат» перервати чорну смугу та вийти з небезпечної зони не допомогло навіть повернення до основного складу після травми Ігоря Худоб’яка, який знову вивів партнерів на гру із капітанською пов’язкою. Саме його старання та іншого лідера Артема Федецького обумовили територіальну перевагу у першу чверть зустрічі. Але вже після 20-ї хвилини «Металург» заспокоївся і дав зрозуміти, що спогади від розгромної поразки у минулому турі не тяжіють над гравцями. Небезпечних моментів, щоправда, було небагато. Соарес з ідеальної позиції після навісу Шини пробив значно вище воріт. А наступна масована атака призвела до голу. Велізар Дімітров відпасував на Джордже Лазіча. Серб елегантно обіграв Вадима Болохана і пробив над Андрієм Тлумаком.
Обмін стандартними положеннями у дебюті другого тайму знову був не на користь львів’ян. Передача зі штрафного призвела до удару Федецького у поперечину донеччан. У відповідь «Металург» свій штрафний удар використав з максимальною користю. Микола Морозюк став автором гольової передачі, а Вячеслав Чечер з лінії воротарського подвоїв рахунок. Він до фінального свистка не змінився, незважаючи на багато спроб з обох боків це зробити. Зазначимо, що гості і надалі діяли більш гостро. Після цієї перемоги вони наздогнали «Таврію», але сімферопольцям ще належить вийти на поле у Маріуполі у неділю.

0-1 Лазіч (34 хв.)
0-2 Чечер (50 хв.)

Огляд матчу


 


  
Чорноморець 2-3 Зоря

Луганці зуміли взяти реванш у гостях за домашню поразку. Зараз очки «Зорі» значно більш потрібні, ніж одеситам. Тому не дивно, що вони не погоджувались на нічию. Двічі «Чорноморець» відігравався, у тому числі у компенсований час. Але підопічні Юрія Вернидуба знаходили у собі сили, щоб не тільки створювати нові моменти, але й демонстрували майстерність для вдалого завершення атак. У першому таймі був забитий лише один гол, який став наслідком кутового. Павло Худзік, який повернувся до гри після тривалого лікування, виявився найбільш вправним поблизу чужих воріт. «Чорноморець» отримав право на пенальті за необережну атаку ззаду Тоні Шуніча проти Сіто Рієри. Сам збитий з ніг іспанець пробив з «позначки» у стійку воріт, а добивання від неї не було зараховано згідно футбольних правил.
Друга половина зустрічі була значно багатшою на події. Микита Каменюка міг подвоїти рахунок, однак тепер вже на бік одеситів став каркас воріт. Натомість господарям Євген Арановський надав другу можливість зрівняти рахунок з 11-метрового після зіткнення Григорія Ярмаша та Лучіана Бурдужана. Тепер до м’яча підійшов Віталій Балашов і не схибив. Знову «Зоря» вирвалась уперед після індивідуального проходу Лакі Ідахора, який завершив зблизька Сергій Ференчак. У додані хвилини одесити вдруге пробили Віталія Постранського − це Лео Велосо вдався підступний удар з кута карного майданчика. Але тільки рівно хвилину господарі цьому раділи, поки Ідахор та Ференчак не створили переможний гол луганської команди. Нігерієць пробив у Дмитра Безотосного, а українець вміло скористався добиванням, оформивши гольовий «дубль». Ця перемога «Зорі» віддалила її від передостаннього місця на 6 очок.

0-1 Худзік (9 хв.)
1-1 Балашов (75 хв. - пенальті) 
1-2 Ференчак (86 хв.) 
2-2 Лео Велосо (90+2 хв.) 
2-3 Ференчак (90+4 хв.) 

Огляд матчу



Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 475 | Додав: Yura | Теги: Українська Прем'єр ліга, Субота, 07.04.2012 р., Шахтар, динамо, 26 тур, Карпати, програє, Зоря, 2-0 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024