Привіт   Гость П`ятниця, 29.03.2024, 11:41

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Травень » 4 » Українська Прем'єр ліга. 27 тур. "Дніпро" знову втрачає очки. 03.05.2013 р. ВІДЕО.
14:09
Українська Прем'єр ліга. 27 тур. "Дніпро" знову втрачає очки. 03.05.2013 р. ВІДЕО.
 
Дніпро 1-1 Зоря






Хуанде Рамос у черговій зустрічі дав волю експериментам. Оскільки претендувати на медалі «Дніпру» дуже важко, то цього варто було очікувати − тим більше, через дискваліфікацію поєдинок пропускали Руслан Ротань, Віталій Мандзюк та Роман Зозуля. Окрім них, наставник залишив одразу у резерві ще двох провідних виконавців − Матеуса та Євгена Конополянку. Зате отримали ігрову практику дехто з тих, хто має її обмаль. У «Зорі» проблем зі складом не спостерігається, однак помітне було бажання якось покращити собі настрій після низки провальних ігор. Це призвело до практичного відкритого футболу до перерви − м’яч у центрі поля не затримувався. А гості мали не менше нагод за дніпропетровців. У них спочатку зі зручних позицій не вистачило влучності Даніло та Желько Любеновічу. А от трохи згодом Даніло робив простріл, але став автором забитого м’яча, тому що ніхто з партнерів не дотягнувся до передачі, а Денис Шеліхов такого розвитку подій не очікував.
З іншого боку у першій 45-хвилинці згадуються удар Дениса Олійника, з яким впорався Кршеван Сантіні, а також «постріл» у стійку від Джуліано. У перерві посилилась атака господарів. І саме свіжий Калініч міг зрівняти рахунок, однак після його підключення на подачу зі штрафного м’яч від рук голкіпера відскочив у поперечину, на добивання від якої першим встиг Євген Селезньов − 1:1. Майже одразу «Зоря» могла повернути собі лідерство у рахунку. Завадив Любеновічу забити зі штрафного Шеліхов − голкіпер-резервіст зірвав овації домашніх трибун. Не можна сказати, що і на останніх хвилинах перевагою володіли господарі. Територіальною − так, але за кількістю корисних дій на полі була рівновага, що і відбилось на табло.

0-1 Даніло (28 хв.)
1-1 Селезньов (60 хв.)

Огляд матч


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 468 | Додав: Yura | Теги: 27, тур, Огляд, відео, Прем'єр, ліга, Дніпро, гол, Українська, 03.05.2013 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024