Привіт   Гость Вівторок, 16.04.2024, 10:17

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Травень » 4 » Українська Прем'єр ліга. 27 тур. Донетчани без проблем взяли три очки. 03.05.2013 р. ВІДЕО.
14:16
Українська Прем'єр ліга. 27 тур. Донетчани без проблем взяли три очки. 03.05.2013 р. ВІДЕО.
 
Металург Д. 2-0 Волинь





Суперники зараз перебувають у різних кондиціях, відповідно до яких і їхнє поточне турнірне становище, і протилежний настрій внаслідок останніх результатів. Особливих несподіванок, враховуючи ці спостереження, матч не приніс. Хоча інтрига могла виникнути, коли б гості використали надзвичайно привабливу можливість забити першими. Юрій Паньків захопився дриблінгом поблизу власних воріт, його «обікрав» Ярослав Кінаш. Завадити голу можна було лише ціною порушення правил. І значною мірою такий хід себе виправдав, адже Сергій Пилипчук пробив з «позначки» над поперечиною. А от «Металург» тривалий розіграш одного зі штрафних використав, як того і хотів. У центрі карної зони Драман Траоре виборов м’яч, його підхопив Велізар Дімітров, а Вячеслав Чечер просто підставив голову, перебуваючи у кількох метрах від лінії − 1:0.
Після відпочинку «Волинь» не знайшла у собі сил піти вперед, претендувати на гру першим номером. Розраховувати відігратись, коли у рамку воріт донеччан не пройшло жодного удару, а команда гостей не подала за 90 хвилин жодного кутового, доволі важко. За великим рахунком, інтрига зберігалась до другого взяття воріт матчу. Воно було схожим на дебютне. Знову після подачі штрафного найспритнішим поблизу чужих воріт був центральний захисник «Металурга». Тільки тепер інший − Олександр Воловик. Зайве казати, що господарі могли вигравати з більш переконливим рахунком, однак і такої комфортної переваги їм цілком вистачило, аби повернути собі 5 місце, яке на кілька годин відходило до «Чорноморця».

1-0 Чечер (28 хв.)
2-0 Воловик (63 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 442 | Додав: Yura | Теги: 27, тур, відео, Прем'єр, ліга, очки, Українська, Донецьк, три, 03.05.2013 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024