Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 10:03

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Квітень » 15 » Українська Прем'єр ліга. 27 тур. Субота. 14.04.2012 р. "Дніпро" і "Динамо" громлять своїх суперників. ВІДЕО.
09:49
Українська Прем'єр ліга. 27 тур. Субота. 14.04.2012 р. "Дніпро" і "Динамо" громлять своїх суперників. ВІДЕО.


   
Олександрія 1-5 Дніпро


Команди майже повністю повторили сценарій поєдинку першого кола, коли олександрійці також першими забили, але потім не уникли розгрому з тим самим рахунком. Відмінність одна: зараз «Дніпро» всі свої голи приберіг на другу половину зустрічі. У першій гості спробували створити стартовий штурм, але він не став несподіванкою для підопічних Андрія Купцова. Згодом господарі посміливішали та почали загрожувати чужим воротам, пресингу вати суперника, заробляти «стандарти». Подача зі штрафного Тауфіка Салхі була використана Віктором Гєнєвим, який у боротьбі за повітряний м’яч переграв Онджея Мазуха − 1:0.
Після перерви Хуанде Рамос посилив напад: Денис Олійник замінив центрального захисника Євгенія Чеберячка. Це доволі швидко почало приносити користь. Тиск суперника став досить великим для господарів, і Андрій Гітченко у власній карній зоні недозволеним прийомом перервав прохід Матеуса. Арбітр Анатолій Жабченко розцінив це як фол останньої надії, а з пенальті рахунок зрівняв Євген Коноплянка. У більшості «Дніпро» встиг вийти вперед. Щоправда, відзначитись Івану Стрінічу допоміг рикошет після нехитрого удару з середньої відстані. Потім той же Стрініч заробив другу жовту карту, і останні 20 хвилин суперники сперечались у форматі 10 на 10. Вихід в олександрійців Дімітара Макрієва вкотре не виправдав себе, а «Дніпро» на контратаках забив ще 3 голи за 3 хвилини. Матеус віддав пас на порожні ворота Олійнику − 1:3. Потім вже Олійник асистував Коноплянці − 1:4. А остаточні цифри на табло встановив Дерек Боатенг, який був першим на добиванні після потужного «пострілу» того ж таки Матеуса.

1-0 Гєнєв (23 хв.)
1-1 Коноплянка (55 хв. - пенальті) 
1-2 Стрініч (72 хв.) 
1-3 Олійник (90 хв.) 
1-4 Коноплянка (90+1 хв.) 
1-5 Боатенг (90+2 хв.) 

Огляд матчу



  
Динамо 3-0 Ворскла

Наскільки важко було досягнути переваги «Динамо» у першому таймі, настільки легко після перерви кияни закріпили успіх. Якщо судити за кількістю моментів, то господарі не створили їх набагато більше. Хоча один Артем Мілевський до першого гола мав ще у двох епізодах завершувати зусилля партнерів. У «Ворскли» не було бажання грати суто від оборони, і вони турбували Олександра Шовковського, чим відзначались Ахмед Янузі, Роман Безус, а Олексій Курілов після кутового просто не дотягнувся до м’яча, щоб забити з лінії воротарського майданчика. І все ж у компенсований час глядачі побачили один гол. З передачі Олега Гусєва точно у дальній кут низом направив м’яч Мілевський, вибачившись за попередні промахи.
Дві заміни у перерві від тренерів господарів свідчили про те, що не все задовольняло їх у діях підопічних. І за 20 хвилин обидва гравці з лави запасних забили ще по одному голу. Андрій Шевченко відібрав м’яч на фланзі в Олексія Чичикова і вивів Карлоса Корреа на порожні ворота − 2:0. Згодом і сам Шевченко завершив показову атаку одноклубників, коли півкоманди посприяли Андрієві, а завершальний пас видав Мілевський. Надалі «Ворскла» продовжувала чинити опір і претендувати на м’яч престижу, однак вкрай негативна статистика поєдинків у гостях проти «Динамо» знову підтвердилась.

1-0 Мілевський (45+2 хв.) 
2-0 Корреа (49 хв.) 
3-0 Шевченко (63 хв.) 

Огляд матчу




   
Металіст 0-0 Іллічівець

Харків’яни виставили практично основний склад − лише заміни були дещо незвичними. Андрій Воробєй вже давно не з’являвся у складі першої команди, а 17-річний Артем Радченко дебютував в Епіцентр Чемпіонаті України. Обидва ці гравці були покликані реалізувати хоча б один гольовий момент, і кожен з них виходив на завершальні удари. Втім, ветерану обидва рази не вистачило влучності, а Радченко за 2 хвилини до фінального свистка перевірив ще раз надійність Рустама Худжамова. Голкіпер маріупольців, як і у всіх попередніх епізодах, зіграв надійно.
У першому таймі «Металіст» помітно володів територією, однак Тайсон, Хосе Соса та Едмар не досягли бажаного. За гостей обидва точні удари у матчі на рахунку Дениса Кожанова. Ближче до завершення поєдинку стало очевидним, що гостей нічия цілком влаштовує, тому вони не приховували радості від підсумкового результату, оскільки ще на один бал посунулись далі від «зони вильоту». «Металіст» вдруге у сезоні не забив вдома і вчетверте поспіль не може виграти на внутрішній арені.

Огляд матчу



Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 614 | Додав: Yura | Теги: 27 Тур, динамо, відео, 14.04.2012 р., Дніпро, огляд матчу, Субота, Українська Прем'єр ліга, голів, розгром | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024