Привіт   Гость Субота, 20.04.2024, 09:49

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Травень » 12 » Українська Прем'єр ліга. 28 тур. "Волинь" знову програє. 11.05.2013 р. ВІДЕО.
09:36
Українська Прем'єр ліга. 28 тур. "Волинь" знову програє. 11.05.2013 р. ВІДЕО.
 
Волинь 1-3 Арсенал






З приходом Віталія Кварцяного на звичний тренерський місток «Волині» його нова стара команда діяла з великим бажанням, навіть переважала «канонірів» на початку зустрічі. Однак фізична готовність далась взнаки пізніше. Пропустивши два голи з інтервалом в одну хвилину, господарі не склали зброї, однак виглядали вже приреченими. З іншого боку, останнє слово залишилось за волинянами, хоча й сказане воно було занадто пізно. Гол престижу допоміг уникнути «великої» поразки, але не більше того. «Арсенал» показав послідовність, вигравши в усіх трьох суперників, які намагаються уникнути 15-го місця. Причому жодного разу успіх столичних футболістів не підлягав сумнівам.
Вирішальними у зустрічі стали 20-а та 21-а хвилина. Спочатку навіс Андрія Богданова зі штрафного допоміг В’ячеславу Шарпару головою переправити м’яч у ближню «дев’ятку» - завадити у цьому ніхто з господарів не встиг. Одразу «Волинь» кинулась всією командою відіграватись, пропустивши від центральної лінії контратаку, в якій двоє гравців «Арсенала» втекли на побачення з Віталієм Недільком. Володимир Аржанов вирішив не ділитись м’ячем з Володимиром Гоменюком, оскільки і сам чудово впорався із завданням, пробивши повз голкіпера, не зближуючись з ним. Аржанов, капітан гостей, забив і третій гол команди. Він завершив ще один розіграш штрафного, який знову подав Богданов, а останній пас віддав Гоменюк. «Волинь» зуміла відповісти тільки раз: на навіс Петра Занєва з лівого флангу добре зреагував Даніель Суботіч, пробивши головою під поперечину - 1:3.

0-1 Шарпар (20 хв.)
0-2 Аржанов (21 хв.)
0-3 Аржанов (61 хв.)
1-3 Суботич (78 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 505 | Додав: Yura | Теги: тур, 28, знову, відео, Прем'єр, волинь, ліга, 11.05.2013, Українська, програє | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024