Привіт   Гость Субота, 20.04.2024, 08:17

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Травень » 27 » Українська Прем'єр ліга. 30 тур. Розгром "Іллічівця" в Дніпропетровську. 26.05.2013 р. ВІДЕО.
09:46
Українська Прем'єр ліга. 30 тур. Розгром "Іллічівця" в Дніпропетровську. 26.05.2013 р. ВІДЕО.
 
Дніпро 7-0 Іллічівець





Як і належить поєдинкам, де вже майже нічого не вирішується з турнірної точки зору, зустріч на «Дніпро-Арені» вийшла яскраво атакувальною та результативною. Суперники майже не затримувались у центрі поля. «Іллічівець» також мав нагоди, аби засмутити Ігоря Варцабу, зокрема, Торніке Окріашвілі потужно пробив з середньої дистанції, однак господарів поля було не спинити. Навіть за відсутності Євгена Коноплянки у стартовому складі, практично кожна дія дніпропетровців завершувалась небезпекою. І у більшості випадків головною дійовою особою ставав Роман Зозуля. До перерви він відзначився трьома голами та заробленим пенальті. Сам нападник забивав двічі головою, коли йому асистували Матеус та Денис Кулаков, а потім у швидкому відриві, куди партнера направив Джуліано. 11-метровий удар реалізував Євген Селезньов. Також двічі за 45 хвилин Рустама Худжамова виручали стійки його воріт − били все ті ж Зозуля та Джуліано.
Другий тайм мало чим відрізнявся. Хіба що більше разів Худжамову пощастило захистити власні ворота, а господарям забити на один м’яч менше. Так чи інакше, але «Іллічівець» все одно не врятувався від найбільш відчутної поразки для всіх команд Прем’єр-ліги нинішнього сезону. П’ятий м’яч чудовим ударом у «дев’ятку» забив Руслан Ротань. Шостий − на рахунку Євгена Шахова, який прострілював на Ротаня, однак сам став автором голу, тому що партнер побачив точну траєкторію польоту м’яча. Нарешті перед фінальним свистком остаточний рахунок встановив Денис Олійник, відірвавшись від опікунів завдяки діагоналі від Матеуса. Також звітний поєдинок засвідчив непогану форму українських збірників господарів напередодні відповідального матчу у Чорногорії.

1-0 Зозуля (5 хв.)
2-0 Селезньов (24 хв. - пенальті) 
3-0 Зозуля (35 хв.) 
4-0 Зозуля (45 хв.) 
5-0 Ротань (72 хв.) 
6-0 Шахов (87 хв.) 
7-0 Олійник (90+1 хв.) 

Огляд матчу



30ddimg по landsgraaf

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 515 | Додав: Yura | Теги: тур, Дніпропетровськ, 26.05.2013, Іллічівець, відео, Прем'єр, ліга, Українська, 30, розгром | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024