Привіт   Гость Субота, 20.04.2024, 10:04

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Липень » 30 » Українська Прем'єр ліга. 3 тур. "Дніпро" переконливо обіграв "Металург". 29.07.2012 р. ВІДЕО.
08:54
Українська Прем'єр ліга. 3 тур. "Дніпро" переконливо обіграв "Металург". 29.07.2012 р. ВІДЕО.


  
Дніпро 2-0 Металург Д.






Дніпропетровська команда вирізняється зараз з усіх учасників Прем’єр-ліги тим, що виграє всі свої матчі переконливо. При цьому підопічні Хуанде Рамоса не забувають і про захист, і про атаку, виконуючи черговий раз мінімальну норму у два результативні удари. Проти «Металурга» така перевага була досягнута вже за півгодини. І немає підстав говорити про претензії до захисників або воротаря гостей − настільки ідеально та стрімко були розіграні ці комбінації. Кожного разу атака йшла через центральну зону та правий фланг, а завершував зусилля партнерів Євген Коноплянка. Передачі йому йшли від Романа Зозулі та Матеуса. Гості всерйоз почали переходити на чужу половину поля лише за такого рахунку.
Ще більш авантюрно заграли донеччани після перерви. У них до влучних ударів справа не дійшла, а «Дніпро» дивом не реалізував одну з разючих контратак. Свої перші матчі у стартовому складі переможців зіграли Майкл Одібе та Олександр Алієв. Останній особливо прагнув принести користь, застосовуючи дальні удари, а також фірмові передачі на нових партнерів. Зокрема, лише Матеус може пояснити, як він після прострілу Олександра з 5-ти метрів пробив вище поперечини. Загалом дніпропетровці входять до трійки команд зі стовідсотковим очковим доробком. Одночасно «Металург» застряг з нулем балів − стільки ж має лише «Говерла».

1-0 Коноплянка (4 хв.)
2-0 Коноплянка (27 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 482 | Додав: Yura | Теги: тур, відео, обіграв, Дніпро, Прем'єр ліга, 29.07.2012 р., переконливо, металург, Українська, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024