Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 15:30

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Липень » 29 » Українська Прем'єр ліга. 4 тур. П'ятниця, 29.07.2011 р. Море моментів біля обох воріт, але забив тільки Металіст. Ворскла і Зоря - нічия.
21:25
Українська Прем'єр ліга. 4 тур. П'ятниця, 29.07.2011 р. Море моментів біля обох воріт, але забив тільки Металіст. Ворскла і Зоря - нічия.

  
Волинь 0-3 Металіст


Завдяки голам латиноамериканців Хосе Соси, Крістальдо та Клейтона харківський "Металіст" здобув перемогу з великим рахунком на полі луцької "Волині".
Аргентинські форварди Хосе Соса і Крістальдо, а також бразильський плеймейкер Клейтон, забивши по голу, принесли "Металісту" другу перемогу в сезоні. У Луцьку підопічні Мирона Маркевича поклали на лопатки місцеву "Волинь" і щонайменше на добу піднялися на друге місце в таблиці Прем'єр-ліги.
Перший тайм поєдинку пройшов у рівній боротьбі і ряснів гострими моментами, проте м'яч побував у воротах лише єдиний раз - за кілька секунд до перерви.

0-1 Соса (45 хв.)

  А ось у другій половині вже домінували харків'яни, які легко довели матч до перемоги - 0:3.

0-2 Крістальдо (66 хв.)


0-3 Хав'єр (80 хв.)


"Сьогодні ми серйозно налаштовувалися на гру проти господарів, які непогано виглядають на старті сезону, - розповів після фінального свистка Маркевич. - У нас були кадрові проблеми в обороні, що дозволяло "Волині" створювати моменти в першому таймі. Але в перерві ми внесли корективи, і це позначилося на результаті. Рахунок по грі. Все-таки клас є клас".

  

                                                                             Оболонь   0-0    Зоря

Київська "Оболонь" і луганська "Зоря" пішли з поля без голів. Таким чином "пивовари", не забивши поки жодного гола в новому сезоні, здобули своє перше очко.

Переглядів: 647 | Додав: Yura | Теги: 29.07.2011 р., волинь, Прем'єр ліга, 4 Тур, україна, Відео голів, Металіст, Ворскла, Зоря | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024