Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 00:12

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Серпень » 18 » Українська Прем'єр ліга. 6 тур. "Арсенал" піднявся на четверте місце. 17.08.2012 р. ВІДЕО.
23:49
Українська Прем'єр ліга. 6 тур. "Арсенал" піднявся на четверте місце. 17.08.2012 р. ВІДЕО.


   
Арсенал 2-1 Іллічівець






Кілька гравців у кожній з команд тільки-но повернулись зі збірних, з чим пов’язані деякі корективи стартових складів, а також не найвищий темп зустрічі. Втім, доволі швидко була порушена традиція попереднього сезону, коли опоненти за 180 хвилин не змогли вразити ворота один одного. Початок гри був багатообіцяючим щодо результативності. Триходівка за участю Сергія Валяєва, Домініка Адійя та Максима Шацьких завершилась ударом узбецького форварда сходу з району 11-метрової позначки − 1:0. Приблизно так само легко і також через центральну зону маріупольці зуміли відігратись: пройшов пас Костянтина Кравченка на Торніке Окріашвілі, і індивідуальна майстерність останнього дозволила йому не схибити під час зближення з Євгеном Боровиком.
Надалі продовження гольової феєрії не вийшло. Тому варто було очікувати коректив у вигляді замін. У гостей після перерви було у розпорядженні кілька перспективних штрафних ударів, але не для прямих ударів, а для розіграшів. Хоча «Іллічівець» на певний час став більш помітним на полі, все одно останні хвилини пройшли за сценарієм Леоніда Кучука. Саме Олександр Кобахідзе, перевірений джокер «Арсенала», зумів навісити на Володимира Гоменюка, який в останню 5-хвилинку ударом головою приніс перемогу одноклубникам. Адійя цілком міг забити ще один м’яч, однак затягнув із завершенням комбінації. Таким чином, «арсенальці» вдруге поспіль перемогли, а їхні суперники, навпаки, зазнали другої поразки до ряду.

1-0 Шацьких (11 хв.)
1-1 Окріашвілі (27 хв.)
2-1 Гоменюк (87 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 416 | Додав: Yura | Теги: тур, четверте, 17.08.2012 р., відео, Прем'єр ліга, місце, арсенал, Українська, голів, піднявся | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024