Привіт   Гость П`ятниця, 29.03.2024, 06:40

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Серпень » 19 » Українська Прем'єр ліга. 6 тур. "Металіст" підбирається до лідерів. 18.08.2012 р. ВІДЕО.
09:55
Українська Прем'єр ліга. 6 тур. "Металіст" підбирається до лідерів. 18.08.2012 р. ВІДЕО.



   
Говерла 0-3 Металіст






Обидві команди зіткнулись з кадровими питаннями. На перший погляд, більш вагомими були втрати гостей − це Тайсон, Едмар, Крістіан Вільягра. Однак Мирон Маркевич зумів на фоні аутсайдера не помітити їхньої відсутності. А от Олександр Севидов через численні помилки у захисті після дискваліфікації Павла Щедракова, а також ушкодження Олександра Косиріна, досвіду якого не вистачало на передньому краї, зіткнувся з браком виконавців. З функціями нападника добре впорався Олег Міщенко: моментів для голів у нього було вдосталь, одного разу навіть на допомогу Олександру Горяінову пришла стійка. А от реалізувати бодай один удар так і не вдалось, і «Говерла» вдруге у сезоні пішла з поля без забитого голу.
Натомість «Металіст» проявив велике бажання у перші півгодини, коли спочатку Хосе Соса асистував Джонатаку Крістальдо, і аргентинець одним дотиком відкрив рахунок. Згодом вже Себастьян Бланко знайшов вільного Вілліана Гомеса, допомігши тому вперше відзначитись за нову команду. Надалі майстерності харків’ян вистачило, щоб малими силами не доводити справу до нервового ендшпілю, як це було у Донецьку проти «Металурга». Більше того, Фініньо, який вперше у сезоні зіграв за першу команду, змусив новачка «Говерли» Сотіріоса Балафоса прийняти поблизу власних воріт м’яч рукою, і з пенальті Крістальдо оформив гольовий «дубль». Переможці у доброму настрої направляються до Румунії для першого матчу Ліги Європи УЄФА проти «Динамо» з Бухареста.

0-1 Крістальдо (16 хв.)
0-2 Вілліан (30 хв.)
0-3 Крістальдо (82 хв. - пенальті)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 496 | Додав: Yura | Теги: тур, Огляд, 0-3, відео, матч, Прем'єр ліга, Металіст, 18.08.2012 р., Українська, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024