Привіт   Гость Субота, 20.04.2024, 01:23

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Серпень » 27 » Українська Прем'єр ліга. 7 тур. "Дніпро" втримав перемогу. 26.08.2012 р. ВІДЕО.
09:09
Українська Прем'єр ліга. 7 тур. "Дніпро" втримав перемогу. 26.08.2012 р. ВІДЕО.


  
Дніпро 2-1 Волинь





Як неодноразово було минулого сезону, так і у зустрічі проти «Волині» Хуанде Рамос вніс до заявкового листка всього 15 футболістів, причому серед запасних не виявилось жодного номінального захисника. Втім, іспанський тренер ніколи не боявся експериментів. Матч прогнозовано розпочався з масованих атак «Дніпра». Але їм бракувало нестримності, що підсвідомо допомогли зробити гості. Задля цього лучани в одній з контратак забили свій гол. Не вперше вже у поточному сезоні спрацювала зв’язка новачків: Ерік Бікфалві допоміг забити Даніелю Суботичу. Господарі завелись і у лічені хвилини створили голу відповідь. Капітан команди Руслан Ротань вивів тонким пасом на побачення із Сергієм Літовченком Ніколу Калініча, і хорват вперше відзначився у новому сезоні. Спроби вийти вперед залишились на другу половину зустрічі.
А от після відпочинку дніпряни не стали відкладати на потім вирішення долі матчу. Перемогу господарям приніс Олександр Алієв, а майстерним пасом відзначився Джуліано. Втім, попереду ще був майже весь другий тайм, за який підопічні Анатолія Дем’яненка примусили похвилюватись господарів. Особливо запам’ятається Яну Лаштувці Бікфалві: румун тричі перевіряв надійність чеха. А на останній хвилині страж воріт «Дніпра» навіть отримав попередження за затяжку часу. Взагалі за влучними ударами гості були кращими, однак повторити успіх попереднього візиту до Дніпропетровську не змогли навіть частково, поступившись у гідній боротьбі.

0-1 Суботич (20 хв.)
1-1 Калініч (23 хв.)
2-1 Алієв (47 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 459 | Додав: Yura | Теги: тур, Огляд, відео, Дніпро, Прем'єр ліга, 26.08.2012 р., Українська, матчу, голів, втримав перемогу | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024