Привіт   Гость Середа, 24.04.2024, 17:14

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Вересень » 3 » Українська Прем'єр ліга. 8 тур. "Дніпру" знову не вистачило двох голів переваги. 02.09.2012 р. ВІДЕО.
10:53
Українська Прем'єр ліга. 8 тур. "Дніпру" знову не вистачило двох голів переваги. 02.09.2012 р. ВІДЕО.


  
Ворскла 2-2 Дніпро






Сюжет матчу вже можна назвати випробуваним останніми тижнями для «Дніпра», коли 2 забиті м’ячі не дають ніяких гарантій навіть за повної переваги на футбольному полі. «Ворскла» мала більше часу на підготовку, до того ж гості погодились на невисокий темп ведення гри, що мало б бути на руку полтавчанам. Хуанде Рамос залишив на лаві запасних декого зі своїх лідерів − Євгена Конополянку, Олександра Алієва, Романа Зозулю, а також щойно придбаних Євгена Селезньова та Джабу Канкаву. Однак і ті, хто зайняв місце на полі, доволі легко контролювали хід поєдинку. Джуліано, який прекрасно вийшов на заміну у матчі-відповіді проти «Слована», і цього разу взяв на себе ініціативу у більшості епізодів. Саме його навіс на Дениса Олійника і удар головою останнього за дуже високою траєкторією залишили Сергія Долганського у ролі статиста.
Ця ж пара дніпропетровців у другому таймі подвоїла перевагу. Тільки тепер вже бразильцеві фланговою передачею асистував Олійник. Потім Алієв, який вийшов на заміну, а також Нікола Калініч не зуміли втретє засмутити «Ворсклу». І господарі цього не вибачили. Ударна трихвилинка не залишила й сліду від двох м’ячів відставання Євген Селін несподівано для Яна Лаштувки пробив зі штрафного у ближню «дев’ятку», а згодом швидку атаку Роман Безус продовжив пасом на хід Ахмеду Янузі, і албанець шанс не втратив. У 10 заключних хвилин гості побігли вперед повертати переможний рахунок, однак певна пригніченість не дала можливості цього зробити.

0-2 Олійник (19 хв.)
0-2 Джуліано (53 хв.)
1-2 Селін (80 хв.) 
2-2 Януз (83 хв.) 

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 497 | Додав: Yura | Теги: 02.09.2012, не вистачило, Дніпро, Прем'єр ліга, тур, гол, Українська, Огляд, відео, матч | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024