Привіт   Гость Субота, 20.04.2024, 02:30

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Вересень » 2 » Українська Прем'єр ліга. 8 тур. "Карпати" знову дограють матч в меншості. 01.09.2012 р. ВІДЕО.
12:37
Українська Прем'єр ліга. 8 тур. "Карпати" знову дограють матч в меншості. 01.09.2012 р. ВІДЕО.


   
Карпати 0-1 Металург Д.






Для Ніколая Костова це був особливий поєдинок: частину своєї душі він свого часу залишив у «Металурзі», а зараз програв другий поспіль матч донецькій команді. Гості прибули до Львова одразу без 6-ти гравців, які цілком могли поборотись за місце у стартовому складі. У запас Юрій Максимов покликав 4-х футболістів з найближчого резерву. Однак вони так і залишились на лаві. Натомість з перших хвилин донеччани вийшли з 3-ма номінальними форвардами. Розрахунок тренера, що хоча б хтось із них «вистрілить», виправдався, але лише у другому таймі. А чи не найважливіша подія зустрічі відбулась на 12-й хвилині, коли фол у центрі поля з боку Олександра Кас’яна проти Олександра Воловика був оцінений Сергієм Бойком червоною карткою.
Гра «Карпат» вдома у меншості − це вже безумовна ознака, адже третій поспіль матч львів’яни вилучаються на своєму стадіоні. У двох попередніх випадках це не завадило виграти у «Таврії» та запорізького «Металурга», а тепер нестача одного виконавця протягом 80-ти хвилин все ж була використана суперником. Микола Морозюк віддав пас на фланг, звідки Соарес переадресував м’яч у район 11-метрової позначки. От там і проявилось бомбардирське вміння Джуніора Мораєса, який забиває у 3-й грі поспіль. Також Морозюк мав непогані нагоди закріпити успіх зі штрафних ударів, однак все завершилось мінімальним рахунком. До речі, «Карпати» за весь поєдинок так і не пробили в отвір воріт Олександра Бандури.


0-1 Мораєс (59 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 494 | Додав: Yura | Теги: тур, Карпати, Огляд, в меншості, відео, матч, Прем'єр ліга, 01.09.2012, гол, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024