Привіт   Гость П`ятниця, 29.03.2024, 07:16

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Серпень » 27 » Українська Прем'єр ліга. 8 тур. П'ятниця 27.08.2011 р. Металург вириває перемогу в Олександрії.
13:20
Українська Прем'єр ліга. 8 тур. П'ятниця 27.08.2011 р. Металург вириває перемогу в Олександрії.
    
Металург 3-1 Олександрія

Матч дозволив командам зрівнятись за набраними очками і залишити небезпечну зону «Металургу». Для цього йому довелось виявити волю до перемоги. Також вперше стались кілька подій в історії зустрічей двох команд. Так, свій дебютний гол на полі донеччан провела «Олександрія» (він же став першим, забитим у перших таймах нинішнього сезону підопічними Володимира Шарана): після навісу зі штрафного від Давіда Таргамадзе вдало головою зіграв Кирило Сидоренко, чим вивів гостей уперед. Ще у першому таймі Олександр Воловик потурбував стійку воріт Юрія Паньківа, а Драман Траоре забивав із офсайду.
Господарі поля зуміли відшукати внутрішні резерви у другому таймі і не лише уникли поразки, а й здобули першу не мінімальну перемогу над «Олександрією» на своєму полі. Досить швидко Траоре відновив рівновагу після майстерного паса Василя Прийми. Микола Морозюк зробив лідерами у рахунку «Металург», вдало виконавши штрафний з 25-ти метрів. А розтанули сумніви, хто сильніший у цій грі, коли донеччани зробили перехоплення на чужій половині поля, і у контратаці Велізар Дімітров допоміг відзначитись головою Віталію Іванку − 3:1.

       0-1 Сидоренко (29 хв.)
1-1 Траоре (53 хв.)
    2-1 Морозюк (60 хв.)
3-1 Іванко (83 хв.)

Огляд матчу





   
Волинь 1-1 Оболонь

Поєдинок приніс одразу кілька несподіванок. Перша − неочікувані зміни у складах суперників. Друга − не притаманна команді гра у виконанні господарів. Третя − дії лучан у меншості виглядали більш привабливими, ніж у рівних складах. У стартовому складі «Оболоні» вийшло одразу 3 новачки − Сергій Барілко, Артем Бобух та Ігор Тимченко. У господарів дебютували Шумахер та Вячеслав Акімов. Щоправда, останній витримав іспит у Віталія Кварцяного лише 15 хвилин. Натомість колишній капітан лучан Олександр Пищур вже приміряє футболку «Таврії», а В’ячеслав Шарпар переведений до молодіжного складу.
Один із «джокерів» Сергія Ковальця − Тимченко − скористався пасом Григорія Баранця, забивши перший гол «Оболоні» на виїзді у цьому сезоні. За 2 хвилини він міг повторити успіх, але після передачі від Бориса Баранця влучив у штангу. Зазначимо, що у ці хвилини вкрай невпевнено діяли центральні захисники господарів. Інший оборонець «Волині», який одягнув капітанську пов’язку − Сергій Сімінін − ще у першому таймі двічі заробив жовті картки, і Віталій Годулян зробив його перебування на футбольному полі нетривалим. У меншості лучани згуртувались і перед перервою зрівняли рахунок: Шумахер асистував Майкону, і бразилець записав на свій рахунок 8-й гол сезону. Другий тайм запам’ятався великою кількістю жовтих карток, а також напрочуд неточних ударів з боку гравців обох команд.
«Волинь», попри незаплановану втрату очок, комфортно почуває себе у верхній частині турнірної таблиці, а «Оболонь» все ще не може здобути першу перемогу сезону і залишити останнє місце.

    0-1 Тимченко (12 хв.)
1-1 Майкон (45 хв.)

Огляд матчу




Переглядів: 606 | Додав: Yura | Теги: Оболонь, Відео голів, 8 тур, огляд матчу, волинь, 27.08.2011 р., П'ятниця, Олександрія, металург, Українська Прем'єр ліга | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024