Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 05:28

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Вересень » 3 » Українська Прем'єр ліга. 8 тур. "Шахтар" без проблем виграє в "Динамо". 02.09.2012 р. ВІДЕО.
13:07
Українська Прем'єр ліга. 8 тур. "Шахтар" без проблем виграє в "Динамо". 02.09.2012 р. ВІДЕО.


   
Шахтар 3-1 Динамо





Господарі розпочали матч невпинними атаками і не збирались переводити подих до тих пір, поки не заб’ють. Вийшло це не з першої спроби. Фернандіньо не переграв з середньої дистанції Максима Коваля, його ж надійність здалеку перевірив Даріо Срна. А Генріх Мхітарян, пробиваючи з лінії воротарського майданчика, вже, мабуть, бачив м’яч у сітці, однак Коваль встиг повернутись вчасно на своє місце. А от один з розіграшів кутових завершився підключенням Олександра Кучера, який перехитрив усіх − 1:0. «Динамо» не мало точних ударів аж до останньої хвилини тайму, коли компенсувало свою попередню пасивність. Мігель Велозу кинув у прорив Андрія Ярмоленка − він по черзі обіграв Развана Раца та Кучера і невідпорно влучив у ближній кут воріт «Шахтаря» − 1:1.
Юрій Сьомін вирішив у другому таймі закликати підопічних до більш активної гри на чужій половині поля. Вони, дійсно, були помітнішими, але цей факт не допоміг гостям уникнути поразки. І знову героєм для «Шахтаря» став Кучер. Мхітарян пробив у ближній кут, голкіпер відбив м’яч на кутовий, Срна його виконав у фірмовому стилі, а центральний захисник головою у падінні надійно пробив, перед цим вигравши єдиноборство у Тайє Тайво. Переможну крапку поставив Луіс Адрано ударом з-за меж штрафного майданчика. Моменти змінити перебіг подій на протилежній половині поля мали Браун Ідейе, Ніко Краньчар, а Велозу після одного зі штрафних ударів направив м’яч у поперечину. Після цієї перемоги «Шахтар» випереджає «динамівців» на 6 очок і, як раніше, має стовідсотковий показник.

1-0 Кучер (20 хв.)
1-1 Ярмоленко (45 хв.) 
2-1 Кучер (62 хв.) 
3-1 Адріано (81 хв.) 

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 550 | Додав: Yura | Теги: 02.09.2012, тур, динамо, відео, Прем'єр ліга, гол, Шахтар, Українська, виграє, без проблем | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024