Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 04:59

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Вересень » 12 » Українська Прем'єр ліга. 9 тур. Неділя 11.09.2011 р. Дніпро та Оболонь знов не можуть виграти.
22:04
Українська Прем'єр ліга. 9 тур. Неділя 11.09.2011 р. Дніпро та Оболонь знов не можуть виграти.
   
Зоря 2-0 Дніпро

Обом командам потрібно було реабілітуватись за попередні невдачі. І першими задекларували своїми діями претензії на перемогу гості. Ігор Шуховцев постійно перебував у грі, рятуючи свої ворота, зокрема, після ударів Євгена Шахова та Івана Стрініча. Нікола Калініч з 5-ти метрів спрямував м’яч у стійку. Але «Зоря» не збиралась захищатись весь час і почала все серйозніше переходити у наступ. Дмитро Хомченовський примусив двічі демонструвати майстерність після ударів здалеку. І символічно, що саме цей футболіст забив на останній хвилині першого тайму, випередивши Самуеля Інкума. Асистентом виступив Максим Білий, який відірвався від переслідування Стрініча.
У другій половині зустрічі Хуанде Рамос кинув у бій по черзі Дениса Олійника, Олександра Гладкого та Романа Зозулю, але навіть тієї гостроти, що була у першому таймі, відновити не вдалось. Натомість «Зоря» неодноразово йшла у контратаки, і одна з них стала гольовою. Джаба Ліпартія перехопив м’яч на своїй половині поля, здійснив затяжний рейд, своєчасно віддав передачу на Білого, і той додав до результативного пасу ефектний гол − 2:0. І цей успіх дозволив луганчанам випередити у турнірній таблиці «Дніпро», який опинився за межею першої десятки.


               1-0 Хомченовський (45 хв.)
2-0 Білий (84 хв.)

Огляд матчу



    
Оболонь 0-1 Металург

Прагнення поліпшити настрій своїм уболівальникам виявляла кожна з команд. Боротьба майже не точилась у центрі поля − цікаві події виникали по черзі у різних штрафних майданчиках. За їхньою кількістю не можна віддати перевагу жодній зі сторін, а з голкіперів слід виділити Олександра Бандуру. Справа не лише у тому, що він не пропустив. Просто свої найкращі моменти біля володінь Віталія Реви гості загубили без його участі. Драман Траоре двічі влучав у стійку та поперечину, а Велізар Дімітров вихід сам на сам завершив ударом вище цілі. У той же час Бандура був справжнім рятівником донеччан.
Єдиний гол був забитий у середині другого тайму. Здавалось, що Геворг Казарян випередив події і опинився в офсайді, але передача на нього пішла не від партнера, а після невдалих дій захисника «Оболоні». Арбітр зустрічі Анатолій Жабченко правильно розібрався у ситуації і відмінив рішення свого асистента, який стояв у цей час із піднятим прапорцем. Значно активізував дії партнерів на чужій половині поля вихід на заміну Олександра Толстяка та Олександра Бондаренка. Зокрема, перший з них наніс кілька потужних ударів, на які зреагував Бандура, а другий головою пробив у каркас воріт. «Оболонь» все ще не вигравала у нинішньому сезоні, а «Металург» опинився у числі середняків Прем’єр-ліги.

0-1 Казарян (62 хв.)

Огляд матчу




   
Динамо 3-1 Іллічівець

Київсько-донбасівське протистояння принесло перемогу "Динамо" над "Іллічівцем" - 3:1. Мілош Нінкович розпечатав ворота Богдана Шуста на 14-й хвилині, добивши м'яч після дотепної двоходівки Брауна Ідейє та Артема Мілевського й удару останнього. Подвоїв перевагу Андрій Ярмоленко, знов-таки першим устигши на добивання. А наостанок свого голкіпера засмутив Богдан Бутко. Намагаючись вибити м'яч з-під ноги Мілевського, дебютант збірної України поцілив точнісінько в кут власних воріт. Гірку пігулку підсолодив Денис Кожанов, ударом здалеку застукавши зненацька Олександра Шовковського на 88-й хвилині.
Матч проти маріупольців ознаменувався дебютом у складі "Динамо" бразильця Дуду та поверненням після травми Андрія Шевченка. Наставник киян Юрій Сьомін не виключив появу ветерана у стартовому турі Ліги Європи УЄФА 15 вересня, коли динамівці прийматимуть англійський "Сток Сіті".
Отже, "Шахтар" і "Динамо" очолюють український марафон, маючи по 23 очки. Дев'ятнадцять набрав "Металіст", четверту позицію з 16 пунктами досить несподівано утримує "Кривбас".

1-0 Нінкович (14 хв.)
     2-0 Ярмоленко (68 хв.)  
             3-0  Бутко (77 хв. - автогол)  
   3-1  Кожанов (88 хв.)  

Огляд матчу



Переглядів: 593 | Додав: Yura | Теги: 11.09.2011 р., Іллічівець, динамо, Дніпро, Неділя, Оболонь, Українська Прем'єр ліга, металург, 9 тур, Зоря | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024