Привіт   Гость Четвер, 28.03.2024, 21:05

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Вересень » 10 » Українська Прем'єр ліга. 9 тур. П'ятниця 09.09.2011 р. Шахтар розбиває Волинь, Тарвія зазнає першої поразки.
10:22
Українська Прем'єр ліга. 9 тур. П'ятниця 09.09.2011 р. Шахтар розбиває Волинь, Тарвія зазнає першої поразки.

   
Шахтар 5-1 Волинь

Чемпіон України вирішив долю поєдинку за 20 хвилин у середині першого тайму, дозволивши за підсумком другої половини зустрічі гостям зіграти внічию. Незважаючи на великий рахунок, «Волинь» не виглядала приреченою, а шукала щастя біля чужих воріт. За ударами в отвір воріт та кутовими гості поступились іменитому супернику зовсім не суттєво. Але захист лучан не впорався з креативністю гравців «Шахтаря». Господарі забивали різноманітні голи. Луіс Адріано скористався відмінним пасом на хід від Фернандіньо − 1:0. Едуардо вдало зіграв головою, відгукнувшись на навіс Ярослава Ракіцького − 2:0. За ідеальною траєкторією зі штрафного Жадсон спрямував м’яч у «дев’ятку» воріт «Волині» - 3:0. Єдина помилка Віталія Неділька дозволила Луісу Адріано оформити гольовий «дубль», коли бразилець закотив «шкіряну кулю» вже у порожні ворота − 4:0.
Від гостей найчастіше загроза йшла після навісних передач та ударів здалеку, коли високі на зріст гравці луцької команди не раз примушували демонструвати майстерність Олександра Рибку та центральних захисників, одним з яких був Чигринський. Дмитро повернувся до основного складу після періоду відновлення від травми. Але одного разу «Волинь» мала привід зрадіти. Майкон після кутового забив головою свій 9-й гол у сезоні. А відновив перевагу господарів у 4 м’ячі Дуглас Коста − йому у цьому посприяв Ракіцький, віддавши другий результативний пас у матчі.

  1-0 Адріано (18 хв.)
      2-0  Едуардо (27 хв.)  
     3-0  Жадсон (34 хв.)  
     4-0  Адріано (37 хв.)  
   4-1 Майкон (52 хв.)  
 5-1 Коста  (85 хв.)  

Огляд матчу





   
Таврія 1-2 Кривбас

Матч турнірних сусідів носив принциповий характер, адже кожна з команд хоче зміцнити становище у лідируючій групі. Традиційно «домашня» «Таврія» до цієї зустрічі вже 3 матчі поспіль зіграла внічию і зробила крок до позитивного зрушення у кращий бік цієї серії вже у дебюті зустрічі. Гості втратили м’яч на своїй половині поля, і Максим Фещук асистував Антону Шиндеру. Нападник збірної влучив у штангу, від неї «плямистий» зрикошетив у спину Дениса Бойка, а потім у ворота. Майже одразу кримчани перейшли на більш обережний футбол, а лідери господарів не були такими помітними, як завжди.
Досвід втраченої перемоги сімферопольців у грі з «Карпатами» не став їм у нагоді. Історія повторилась і навіть примножилась. У другому таймі почалась злива, яка стала щасливою ознакою для «Кривбаса». Доволі швидко рахунок став рівним: Младен Бартуловіч навісив на Сергія Самодіна, і форвард продемонстрував гольове чуття. Заміни лише частково і тимчасово пожвавили дії господарів в атаці. Станіслав Причиненко підключив до комбінації Слободана Марковіча, але тепер стійка воріт зіграла за криворіжців. А потім «Кривбас» використав стандартне положення, внаслідок якого Вячеслав Сердюк здалеку забив переможний м’яч.
Гостьовий успіх «Кривбаса» дозволив команді Юрія Максимова вийти на 4-ту позицію, а «Таврія» перервала серію з 10-ти матчів без поразок.

1-0 Шиндер (6 хв.)
    1-1 Самодін (56 хв.)  
    1-2 Сердюк (80 хв.)  

Огляд матчу


Переглядів: 620 | Додав: Yura | Теги: Кривбас, волинь, П'ятниця, Тарвія, огляд матчу, 09.09.2011 р., Відео голів, Шахтар, Українська Прем'єр ліга, 9 тур | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024