Привіт   Гость Четвер, 28.03.2024, 17:43

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Вересень » 11 » Українська Прем'єр ліга. 9 тур. Субота 10.09.2011 р. Ворскла виграє, Металіст і Карпати грають в нічию.
11:11
Українська Прем'єр ліга. 9 тур. Субота 10.09.2011 р. Ворскла виграє, Металіст і Карпати грають в нічию.
   
Ворскла 3-1 Чорноморець

Полтавській команді вдалось підготуватись до поїздки у Данію на гру з «Копенгагеном» без очкових втрат на внутрішній арені. Не можна сказати, що перемога над «Чорноморцем» далася занадто легко, однак при цьому надзусиль вона також не відібрала. Одесити в очікуванні першої перемоги вирішили сміливо розпочати гру. Вони частіше гостювали на половині поля господарів, аж поки після власного кутового не пропустили швидку контратаку, внаслідок якої Іван Кривошеєнко вибіг сам на сам з голкіпером суперника. Дмитро Безотосний пішов на фол останньої надії за межами штрафного майданчика. На реалізацією чисельної більшості у «Ворскли» пішло мало часу − відкрили рахунок полтавчани також після кутового. Ахмед Янузі вкотре виграв повітря, і примусив капітулювати «моряків».
У другому таймі команда Миколи Павлова відносно просто збільшила цифри до 3:0. Причому в обох випадках вкрай непереконливо виглядав резервний воротар «Чорноморця» Євген Паст. Спочатку він не влучив по м’ячу, чим дозволив закотити «круглого» Артему Громову у порожні ворота з гострого кута. Згодом Паст просто спостерігав, як Павло Ребенок здалеку забивав третій гол. Навіть за такої безнадійної ситуації гості віднайшли у собі сили на гол престижу. На розіграш штрафного прийшов Андрій Донець і в один дотик «розпечатав» Сергія Долганського.

1-0 Янузі (33 хв.)
    2-0 Громов (60 хв.)  
       3-0 Ребенок  (68 хв.)  
     3-1 Донець (81 хв.)  

Огляд матчу





   
Олександрія 1-1 Карпати

Львів’яни, опинившись у ролі аутсайдерів, відчувають труднощі із тим, щоб позбавитись цього статусу. Планомірна підготовка до гри в Олександрії не спрацювала, хоча саме гості були ближчими до перемоги. Початок зустрічі був за господарями, але надовго грати першим номером їх не вистачило. Потім вже «Карпати» спробували захопити ініціативу − Ігор Худоб’як навіть влучив з гострого кута у ближню стійку воріт. Серед інших найбільшою активністю відзначався Артем Федецький, однак глядачі не побачили голу у жодні ворота до перерви.
Хоча особливих змін не відбулось і з початком другої половини зустрічі, але вона стала результативною. Гол Батісти після навісу Андрія Ткачука та ефектної скидки Лукаса не став переможним. «Олександрія» шукала щастя біля чужих воріт, але врятувалась після єдиного «пострілу» у рамку воріт за весь матч. Давід Таргамадзе, який починав зустріч на лаві запасних, виконав кутовий, і тактична помилка у розташуванні львів’ян дозволила Тарасу Кабанову виконати його команді норму по забитих м’ячах вже п’ятий матч поспіль. «Карпати» також не відійшли від звички пропускати у цьому сезоні.

1-0 Батіста (51 хв.)
   1-1 Кабанов (72 хв.)

Огляд матчу






   
Металіст 0-0 Арсенал

Великий ажіотаж навколо матчу був виправданий грою двох команд навіть попри відсутність голів. «Арсенал» не зміг продовжити виграшну серію у гостях, зате зумів знову не пропустити, чим перервав кілька приємних спогадів для «Металіста». Харків’яни після 26-ти домашніх матчів із забитими м’ячами не змогли пробити Сергія Погорілого. Це допомогло набрати перше очко проти харків’ян за четвертий рік суперництва у Прем’єр-лізі. Одночасно «Металіст» збільшив відставання від лідера до 4-х пунктів.
Леонід Кучук змінив голкіпера та перебудував захисну лану. Також на вістрі атаки поєднались колишні нападники «Таврії» Олександр Ковпак і Володимир Гоменюк. Наявність двох форвардів символізувала те, що гості не хочуть обмежуватись нічиєю. І справді, «каноніри» зробили більше ударів по воротах, виконали більше кутових, але за справжніми гольовими нагодами була рівновага, що і відобразив підсумок зустрічі. У господарів втратили найреальніші нагоди забити Едмар до перерви і Тайсон незадовго до фінального свистка. За «Таврію» не один раз міг відзначитись Ковпак, але дії Олександра Горяінова дозволяють ветерану «Металіста» претендувати на звання героя поєдинку.

Огляд матчу


Переглядів: 666 | Додав: Yura | Теги: Карпати, Олександрія, 10.09.2011 р., Відео голів, Чорноморець, Металіст, Ворскла, Субота, Українська Прем'єр ліга, 9 тур | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024