Привіт   Гость Середа, 24.04.2024, 06:16

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Червень » 10 » Відбірковий турнір до 21 року. Група 2. Україна вдев'ятьох переграла фінів. 09.06.2012 р. ВІДЕО.
10:44
Відбірковий турнір до 21 року. Група 2. Україна вдев'ятьох переграла фінів. 09.06.2012 р. ВІДЕО.

   

Фінляндія U21  1-2  Україна U21






Молодіжна збірна України здобула три очки в Лахті завдяки голам Романа Безуса та Пилипа Будківського, причому переможний м'яч синьо-жовті створили у чисельній меншості.
Після несподіваної мінімальної поразки в Литві, котра надзвичайно ускладнила її завдання, молодіжна збірна України у фінському Лахті справляла зовсім інше враження. Підопічні Павла Яковенка з перших же хвилин почали поводитися по-хазяйськи: довго розігрували м'яч, проводили небезпечні атаки, не давали справжнім господарям зробити нічого путнього.
Перший гострий епізод біля воріт Вальтера Віітала стався уже на шостій хвилині, коли Віталій Каверін після подачі Олександра Караваєва влучив у перекладину дещо кострубатим ударом з льоту. За кілька хвилин Роман Безус не поцілив по м'ячу після розіграшу кутового, перебуваючи в кількох метрах від дальньої стійки. Невдовзі Пилип Будківський в дотик пробивав з передачі Каверіна, але неточно. Фіни змогли огризнутися тільки після півгодини гри, однак постріл Петтері Пеннанена парирував Ігор Березовський.
Слід сказати, що синьо-жовті настільки впевнено контролювали хід гри, що майже не виникало сумніву в їхній спроможності забити. Зрештою, гостям несподівано допоміг голкіпер збірної Фінляндії, пропустивши комічний гол. Він так невдало відбив перед собою удар Безуса, що м'яч за дивовижною траекторією, ударившись об газон, залетів йому за спину. Повівши в рахунку, українці періодами почали віддавати ініціативу, частіше діючи на контратаках. І ще не раз Віітала мусив переживати неприємні моменти.
Зокрема, гарний шанс був у Караваєва, котрий не влучив у ворота на початку другого тайму. Бив головою Будківський - теж вище перекладини. Ситуація змінилась на 61-й хвилині, коли Сергій Люлька отримав другу жовту картку й залишив поле. За мить Березовський чудово зреагував на штрафний удар Дуарте Катаксо-Таммільєто, ускладнений рикошетом, і відбив м'яча з нижнього кута. І в цей скрутний для гостей момент фіни знову наломали дров - захисник та воротар не порозумілись, і Будківський відправив м'яча в порожні ворота.
Кінцівка поєдинку виявилась надзвичайно напруженою. Спочатку кіпер фінів відбив два поспіль потужні дальні постріли двох Дмитрів - Кушнірова та Гречишікна. Потім 17-річний Йоель Похянпало відквитав один гол ударом з меж карного майданчика, а вже в компенсований час гості залишились удев'ятьох. Після сутички на полі червоне світло перед собою побачив Віталій Віценець. Потім рефері вилучив ще й наставника українців Павла Яковенка. Утім, синьо-жовті змогли вистояти і повезти додому три очки.
Відтак, українська команда після семи турів набрала 11 очок і піднялась на третю сходинку в групі. Попереду перебувають шведи (16 пунктів) та словенці (17 очок після восьми матчів). Причому, трійці лідерів ще залишилось зіграти між собою. Крім цього, Швеція зустрінеться з фінами, а Україна з Мальтою вдома.

0-1 Безус (39 хв.)
0-2 Будківський (70 хв.)
1-2 Похянпало (87 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Новини українського чемпіонату і збірної | Переглядів: 622 | Додав: Yura | Теги: 09.06.2012 р., вдев'ятьох, Відбірковий турнір, до, україна, фінляндія, переграла, Група 2, 21 рік, U21 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024