Привіт   Гость Вівторок, 23.04.2024, 22:13

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Березень » 27 » Збірна України здобула перемогу над Молдовою в Одесі. 26.05.2013 р. ВІДЕО.
10:06
Збірна України здобула перемогу над Молдовою в Одесі. 26.05.2013 р. ВІДЕО.
  
Україна 2-1 Молдова









Національна збірна України, обігравши у вівторок, 26-го березня, команду Молдови в Одесі − 2:1, здобула другу перемогу поспіль у відбірному турнірі до чемпіонату світу та третю − в 2013 році. Всі голи в поєдинку, який пройшов за тотальної переваги нашої команди, були забиті в другому таймі.
Після матчу зі збірною Польщі українська збірна втратила двох опорних півзахисників − Дениса Гармаша та Руслана Ротаня, які гру з Молдовою пропускали через перебір жовтих карток. До табору національної команди тренерський штаб збірної викликав хавбека донецького "Шахтаря" Дмитра Гречишкіна. Втім, матч в Одесі з перших хвилин розпочали досвідчені Тимощук та Селезньов. А господарі, яких до активних дій закликав заповнений вщерть стадіон "Чорноморець", зі стартовим свистком арбітра розпочали шукати поблизу воріт суперника.
Уже на 2-й хвилині зустрічі Ярмоленко завдавав удару по воротах − неточно. Згодом після помилки на виході голкіпера гостей Намашка, не змогли вдало скористатися моментом Селезньов та Зозуля. Втім, воротар молдовської збірної дуже швидко реабілітувався за невпевнену гру, зреагувавши на удар Селезньова майже впритул, та перевівши м’яч на кутовий після пострілу Ярмоленка з-за меж штрафного майданчика.
Провівши ряд небезпечних атак, українці взяли паузу, аби потім «вибухнути» з новою силою. Героєм епізодів знову став Ярмоленко. Спочатку Андрій, увірвавшись до карного майданчика гостей, намагався пробити Намашка ударом у кут − голкіпер зіграв надійно. А через кілька хвилин півзахисник, замикаючи прострільну передачу Шевчука, не влучив у ворота з кількох метрів. Останню нагоду відкрити рахунок у першій половині зустрічі втратив Гусєв − м’яч після удару Олега зі штрафного влучив у "стінку" й летів у верхній кут воріт, але знову дива майстерності продемонстрував Намашко.
Другий тайм розпочався з атак українців. Активно діяв в атаці Зозуля, який кілька разів опинявся на ударних позиціях, на флангах Ярмоленко та Гусєв, створювали напругу, переграючи своїх візаві. І, як наслідок, на 61-й хвилині в ворота гостей влетів перший м’яч. Триходівка в дотик − Селезньов − Зозуля − Ярмоленко − завершилася точним ударом останнього. А через дев’ять хвилин українці вдруге змусили капітулювати Намашка. Андрій Ярмоленко подав з кутового, а Євген Хачеріді, вистрибнувши вище за інших, ударом головою спрямував м’яч у ворота.
За 10 хвилин до закінчення основного часу інтригу повернув Суворов, який скориставшись позиційною помилкою наших захисників, ударом метрів з 15-ти відправив м’яч у сітку воріт Пятова. А вже компенсовані арбітром хвилини українці догравали у меншості − червону картку отримав Тарас Степаненко. Втім, навіть у десятьох, наша команда не дозволила супернику створювати небезпечні моменти.

2:1 − перемога нашої команди, яка у своєму наступному матчі в рамках відбірного турніру до чемпіонату світу-2014 7 червня в гостях зіграє зі збірною Чорногорії.


1-0 Ярмоленко (61 хв.)
2-0 Хачеріді (70 хв.)
2-1 Суворов (80 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Чемпіонат Світу 2014 | Переглядів: 481 | Додав: Yura | Теги: 26.05.2013, Огляд, відео, збірна, матч, Молдова, гол, України, Перемога, Одеса | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024