Привіт   Гость Четвер, 28.03.2024, 21:20

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Серпень » 25 » Жеребкування групового раунду Ліги чемпіонів 25.08.2011 р. Шахтар попав в прохідну групу.
22:53
Жеребкування групового раунду Ліги чемпіонів 25.08.2011 р. Шахтар попав в прохідну групу.

За підсумками жеребкування, що відбулося в Монако, чемпіон України донецький "Шахтар" потрапив у групу G, де його суперниками стануть чинний переможець Ліги Європи УЄФА та чемпіон Португалії "Порту", чемпіон Росії та володар Кубка УЄФА-2008 "Зеніт", а також кіпрський АПОЕЛ. Таким чином у квартеті зібратись три володарі Кубка УЄФА, адже і сам "Шахтар" завойовував цей приз у 2009 році.
Перед церемонією жеребкування генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно нагадав клубам про важливість єдності у "боротьбі з договірними матчами". Він наголосив: "На жаль, ми бачимо дуже явний негативний вплив корупції на наш спорт, і нещодавні події свідчать, що корупція може дістатися будь-якого рівня. Немає іншого виходу крім нульової терпимості до подібних проявів, аби ми могли захистити цілісність та красу цього чудового турніру. Це бій, котрий ми можемо виграти разом - і разом його виграємо".
Він також підкреслив, що з нового сезону вступає в силу важлива інновація: "Цей рік прикметний тим, починає діяти фінансовий "фейр плей". Працюючи разом із вами, клубами, ми впровадимо ці правила для того, щоб гарантувати стабільність та майбутнє клубного футболу. Дорогі клуби, ваша підтримка була дуже важливою донині й стане вирішальною в майбутньому".
Між тим, матчі групової стадії Ліги чемпіонів УЄФА будуть зіграні 13/14 вересня, 27/28 вересня, 18/19 жовтня, 1/2 листопада, 22/23 листопада та 6/7 грудня. Переможці груп та команди, що посядуть другі місця, вийдуть в 1/8 фіналу. Колективи, що фінішують третіми, отримають путівки в 1/16 Ліги Європи УЄФА.


Склад усіх груп Ліги чемпіонів

Група A
"Баварія"
"Вільяреал"
"Манчестер Сіті"
"Наполі"

Група B
"Інтернаціонале"
ЦСКА Москва
"Лілль"
"Трабзонспор"

Група C
"Манчестер Юнайтед"
"Бенфіка"
"Базель"
"Оцелул"

Група D
"Реал"
"Ліон"
"Аякс"
"Динамо" Загреб

Група E
"Челсі"
"Валенсія"
"Байєр"
"Генк"

Група F
"Арсенал"
"Олімпік"
"Олімпіакос"
"Боруссія" Дортмунд

Група G
"Порту"
"Шахтар"
"Зеніт"
АПОЕЛ


Група Н
"Барселона"
"Мілан"
БАТЕ
"Вікторія"


Переглядів: 914 | Додав: Yura | Теги: 25.08.2011 р., Шахтар, Ліга чемпіонів, Жеребкування, груповий раунд | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024