Привіт   Гость Неділя, 19.05.2024, 05:56

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Грудень » 7 » Ліга Чемпіонів. 6 тур. Група G. Шахтар виграв останній матч, Порто залишається в Лізі Європі.
17:25
Ліга Чемпіонів. 6 тур. Група G. Шахтар виграв останній матч, Порто залишається в Лізі Європі.
      
АПОЕЛ 0-2 Шахтар

Дебютну перемогу "Шахтарю" в поточному розіграші Ліги чемпіонів УЄФА принесли влучні удари Луїса Адріано, котрий до цього не реалізував пенальті, та Євгена Селезньова, який у другому таймі з'явився на поле з лави запасних.
Гірники з перших хвилин повели наступ на ворота Урко Пардо. Найактивнішим у складі гостей був Вілліан, котрий зробив декілька небезпечних проходів і пробив над поперечиною з дальньої дистанції. Втім, перший по-справжньому гольовий епізод стався без його безпосередньої участі.
Александру Нектаріос на 11-й хвилині небезпечно зіграв у власному карному майданчику проти Фернандіньо й головний арбітр матчу Овідіу Алін Гецеган указав на 11-метрову позначку. Вирок визвався привести у виконання Луїс Адріано, проте нападник пробив безхитрісно й голкіпер кіпріотів зумів розгадати намір бразильця.
Нереалізований пенальті не сказався на активності "Шахтаря". В той же час цей епізод додав упевненості господарям, котрі все частіше почали гостювати на чужій половині поля, щоправда без будь-яких дивідендів. Гірники ж запам'яталися кількома небезпечними розіграшами м'яча поблизу та навіть у карному майданчику, але до завершального удару довести справу гостям не вдавалося. Лише по завершенні півгодини гри Вілліан зумів двічі вийти на ударну позицію, однак із його обома "пострілами" впорався Пардо.
Наприкінці тайму підопічні Мірчі Луческу отримали чудову нагоду піти на перерву ведучи в рахунку, але Луїс Адріано запоров перспективну контратаку три в два, віддавши неточну передачу на Фернандіньо. За таке марнотратство донеччани ледь не були покарані Іваном Тричковськи, коли Олександр Рибка виграв дуель у македонського нападника, який пробивав із близької відстані після пасу Марсіньо.
Після відпочинку "Шахтар" продовжив підбирати ключі до кіпрських воріт. Українці, чергуючи короткий пас та швидкі проходи флангами, намагалися постійно підтримувати напругу біля володінь Пардо. Це гірникам удавалося й захисту господарів на чолі з голкіпером доводилося працювати в поті чола. Слід віддати належне обороні команди Івана Йовановича, котра лише зрідка дозволяв турбувати свого воротаря.
Але все ж таки гірники добилися свого. На 62-й хвилині швидка атака лівим флангом завершилася передачею Вілліана на В'ячеслава Шевчука, той прострілив уздовж лінії воротарського майданчика, а Луїс Адріано випередив захисника й носком проштовхнув м'яч у сітку. За інерцією донеччани ледь не забили другий гол, однак цього разу Пардо парирував "залп" Луїса Адріано майже в упор.
Тим не менше, за 12 хвилин до фінального свистка гості завдали й другої пробоїни лідеру групи G. Фернандіньо вирішив пробити здалеку, на що кіпер зреагував, відбивши м'яч перед собою, й фактично подарував його Євгену Селезньову, який за мить до цього вийшов на заміну. Форварду помаранчево-чорних вистачило часу спокійно оцінити ситуацію й обвідним ударом поцілити в дальній кут.

0-1 Адріано (62 хв.)
0-2 Селезньов (75 хв.)

Огляд матчу






    
Порто 0-0 Зеніт

Огляд матчу


Переглядів: 714 | Додав: Yura | Теги: 6 Тур, Шахтар, Ліга чемпіонів, Зеніт, апоел, порто, Група G | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024