Привіт   Гость Неділя, 19.05.2024, 01:04

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Березень » 12 » Прем'єр ліга України. 22 тур. Неділя, 11.03.2012 р. Перемагали тільки гості . ВІДЕО.
22:31
Прем'єр ліга України. 22 тур. Неділя, 11.03.2012 р. Перемагали тільки гості . ВІДЕО.










   
Металург 1-1 Металіст

Видовищний футбол двох гідних суперників приніс абсолютно закономірний результат, який, за великим рахунком, більше влаштував господарів. Харків’яни втратили два очки і відстали від дуету лідерів. «Металург» вперше постав у 2012 році перед своїми вболівальниками і вселив у них надію на подальший підйом турнірними сходами. Особливо жваво розгортались події у першому таймі. Суперники обмінювались атаками, однак попервах вони були значно гостріші у донеччан. Соарес не влучив по м’ячу з ідеальної позиції, Велізар Дімітров пробив трохи вище поперечини, А Драман Траоре на секунду запізнився, щоб замкнути простріл партнера. За «Металіст» найефектнішим був Тайсон, якому спочатку трохи не вистачило влучності, а згодом він вивів сам на сам Хосе Соса − аргентинець в один дотик також не зміг розрахувати траєкторію польоту м’яча.
В останню 10-хвилинку перед перервою команди обмінялись голами, і зробили це у стилі сучасного футболу − зі «стандартів». Микола Морозюк уміло перекинув м’яч зі штрафного над «стінкою» безпосередньо у «дев’ятку». Харків’яни зрівняли рахунок внаслідок подачі кутового Хав’єром, удару головою Папа Гуйє та своєчасного добивання Марко Девіча. Рахунок не змінився після відпочинку, адже суперники трохи знизили темп своїх дій і менше вдавались до авантюрних атак, приділяючи більше уваги надійності.

1-0 Морозюк (36 хв.)
1-1 Девіч (45+1 хв.)

Огляд матчу

 


  
Карпати 2-3 Таврія

Дивне перевтілення команд по ходу зустрічі призвело до неочікуваного і рідкісного випадку, коли одна з команд спочатку програє з різницею у 2 м’ячі, а врешті-решт святкує перемогу. «Карпати» у першому домашньому матчі року виглядали набагато краще, ніж під час свого розгрому у Луганську. Величезна перевага львів’ян спочатку не могла бути реалізована через надійність Даміра Кахрімана, який рятував ворота гостей від ударів Лукаса та Еріка. Однак саме вони створили єдиний у першому таймі гол: бразилець віддав пас на іспанця, який у непростій ситуації чудово розібрався і відкрив рахунок. Ще більш ясною стала картина після голу у дебюті другого тайму Олександра Кас’яна завдяки другій результативній передачі Еріка. Однак таке враження було помилковим.
«Таврія» не склала рук і для початку скоротила відставання. За фол Лукаса проти Максима Калініченка Юрій Мосейчук призначив пенальті, який чітко реалізував Сергій Назаренко. Виявився причетним Калініченко і до двох наступних голів. Кримчани зрівняли рахунок після подачі кутового Максима, а м’яч у сітку власних воріт відправив Степан Гірський. Перемогу гостям приніс Антон Шиндер, у падінні замкнувши навіс того ж Калініченка внаслідок швидкої контратаки. Зазначимо, що у ці хвилини «Карпати» здавались блідою тінню себе у першому таймі. Львів’яни ще глибше осіли у підвалинах турнірної таблиці, а «Таврія» виходить на 6 місце.

1-0 Лукас (36 хв.)
2-0 Кас'ян (48 хв.) 
2-1 Назаренко (62 хв. - пенальті) 
2-2 Гірський (70 хв. - автогол) 
2-3 Шиндер (76 хв.) 

Огляд матчу



   
Кривбас 0-3 Динамо

Зустріч розпочалась з атак «Кривбаса», а перша відповідь «динамівців» стала результативною. Адмір Мехмеді знайшов довгим пасом Андрія Ярмоленка, котрий за відсутності на своєму місці захисників не залишив жодних шансів на порятунок Артему Штаньку. Гості не зупинились і до завершення першої 10-хвилинки подвоїли перевагу. Зі штрафного Олег Гусєв спричинив подвійний грузинський рикошет: м’яч змінював напрямок польоту спочатку від Джаби Канкави, а потім і від Учі Лобжанідзе − 0:2. Могли кияни продовжувати забивати по голу за кожні 5 хвилин, але Денис Гармаш та Гусєв «пробачили» «Кривбас». Надалі гра дещо заспокоїлася.
Після перерви відбулось багато різних подій. Іржі Єслінек загубив можливість повернути інтригу, пробивши з меж воротарського майданчика вище цілі. Потім гравці обмінялись ударами у каркас воріт. Гусєв не зумів довести рахунок до «великого», а Олександр Іващенко, який повернувся у стрій після довгої перерви, дозволив продовжитись «сухій» серії «Динамо». У компенсований час господарі спочатку залишились у меншості після другої жовтої картки В’ячеслава Сердюка, а чисельну перевагу встиг реалізувати Мехмеді, відгукнувшись на передачу Олександра Алієва. Додамо, що другий тайм двічі переривався арбітром після некоректних дій вболівальників на трибунах.

0-1 Ярмоленко (5 хв.)
0-2 Гусєв (10 хв.) 
0-3 Мехмеді (90+8 хв.) 

Огляд матчу

 


Арсенал 1-1 Зоря

Статистика знає все. Не підвела вона і тих, хто вивчив історію стосунків «Арсенала» та «Зорі». Вони до звітного поєдинку у Києві 5 разів поспіль зіграли у результативні нічиї, а 4 останні з них безпосередньо − 1:1. Традиції живуть. Перший тайм більш активно розпочали луганці, але загрожували воротам Сергія Погорілого вони лише у дебюті, коли Лакі Ідахор не зумів пробити повз голкіпера. Потім здебільшого на полі точилась боротьба у центрі поля. Діям гостей допомогло повернення у стартовий склад Джаби Ліпартії.
Відчувалось і після перерви, що саме для «Зорі» очки життєво необхідні. Тому гості постійно підшукували шляхи до чужих воріт. Спочатку вихід двох гравців проти одного захисника «Арсенала» Ілля Галюза зіпсував неточним пасом на партнера. Відкрито рахунок було досить курйозно. Сергій Симоненко, контролюючи м’яч, відштовхнув суперника. А розіграш штрафного удару був домашньою заготовкою. Галюза відкинув м’яч назад, Нікола Ігнатьєвіч переправив сферу на дальню стійку, а там Віталій Вернидуб не схибив. Трохи випадковим можна назвати гол у відповідь. Симоненко відчуваючи свою провину, часто підключався до атаки. Його пас на Олександра Ковпака завершився ударом форварда поруч із ціллю. Чергова активність Симоненка вилилась у спробу дальнього удару, під який потрапив Тоні Шуніч, і від хорвата м’яч опинився у сітці воріт «Зорі». Останні хвилини луганці з труднощами утримали нічийний рахунок, але за гру у цілому виїзне очко підопічні Юрія Вернидуба цілком заслужили.

0-1 Вернидуб (63 хв.)
1-1 Шуніч (84 хв. - автогол)

Огляд матчу

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 612 | Додав: Yura | Теги: динамо, 11.03.2012 р., відео, огляд матчу, Неділя, Металіст, 22 тур, Прем'єр ліга України, голів, Зоря | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024