Привіт   Гость Неділя, 12.05.2024, 07:02

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Травень » 29 » Товаристські матчі. Україна - Естонія. 28.05.2012 р. ВІДЕО.
08:53
Товаристські матчі. Україна - Естонія. 28.05.2012 р. ВІДЕО.



  
Україна 4-0 Естонія





Національна збірна України матчем проти естонців розпочала серію з трьох спарингів, які передуватимуть її виступу на ЄВРО-2012. У австрійському містечку Куфштайн підопічні Олега Блохіна зовні легко розібралися з естонцями - 4:0. Забивали лише динамівці: троє київських - Андрій Ярмоленко, Олег Гусєв і Артем Мілевський, а також один московський - Андрій Воронін.
Стартовий склад синьо-жовтих несподіваним не назвеш, утім, варто відзначити появу в центрі захисту Тараса Михалика, котрий оговтався після травми й склав дует зі своїм одноклубником Євгеном Хачеріді, та вихід на позицію атакуючого хавбека досвідченого Сергія Назаренка. Щодо капітанської пов'язки, то за відсутності Андрія Шевченка, котрий залишився в запасі, з нею партнерів на поле вивів Анатолій Тимощук, який тільки кілька днів тому приєднався до команди.
Ну а відкрив рахунок Ярмоленко, у дотик спрямувавши м'яч у верхній кут воріт після виваженої передачі Назаренка. Швидкий успіх аж ніяк не вплинув на рішучий настрій співгосподарів континентальної першості. Естонці з великими труднощами захищалися, про їхні ж контратакуючі спроби й мова не йшла. Андрій П'ятов відверто нудьгував.
Розтринькавши пару-тройку гарних моментів, команда Блохіна нарешті подвоїла перевагу. Знову активно зіграв Ярмоленко, чий індивідуальний прохід суперники зупинили недозволеним прийомом. Арбітр призначив пенальті, й Гусєв, який почав поєдинок на правому крилі оборони, невимушено використав свій шанс.
Незадовго до свистка на перерву Воронін, який раніше втратив 100-відсоткову можливість відзначитися, виправився, вчасно відгукнувшись на пас Марко Девича й головою спрямувавши м'яч у сітку з близької відстані. Другий тайм українці почали із чотирма свіжими виконавцями в складі, два з яких досить швидко організували черговий гол. Шевченко накрутив опікуна на правому фланзі, знайшов перед воротами вільного Мілевського, і той усе зробив як слід - 4:0.
Синьо-жовті продовжували домінувати на поле, намагалися вразити ціль Євген Коноплянка, Євген Селезньов, той таки Шевченко, проте швидкості все одно впали, й це зіграло на руку естонцям. Збірна України продовжила свою безпрограшну серію до шести поєдинків і матиме змогу збільшити її вже у п’ятницю, коли в Інсбруку зустрінеться з австрійцями. Ну а завтра Блохін має оприлюднити остаточний склад із 23-х футболістів, які увійдуть до заявочного списку на ЄВРО-2012.

1-0 Ярмоленко (9 хв.)
2-0 Гусєв (34 хв.- пенальті) 
3-0 Воронін (41 хв.) 
4-0 Мілевський (50 хв.) 

Огляд матчу


 
Категорія: Товаристські матчі | Переглядів: 574 | Додав: Yura | Теги: товаристські матчі, 4-0, відео, 28.05.2012 р., україна, огляд матчу, Естонія, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024