Привіт   Гость Понеділок, 29.04.2024, 06:35

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Листопад » 13 » Товаристський матч. Польща - Італія. Італійці не мали проблем. 11.11.2011 р.
13:49
Товаристський матч. Польща - Італія. Італійці не мали проблем. 11.11.2011 р.
    
Польща 0-2 Італія

Суперники вирішили відмовитися від традиційної розвідки й із самого початку намагалися шукати щастя біля чужих воріт. Гра проходила на зустрічних курсах і подарувала глядачам чимало гострих епізодів уже в першій половині. Активнішими виглядали поляки, однак саме вони ледь не опинилися в ролі наздоганяючих, коли Даніеле Де Россі залишився один перед воротами Войцеха Щенсного, однак не зміг як слід розпорядитися м'ячем.
Господарі ЄВРО-2012 мали відкривати рахунок у середині тайму, але Якубу Блащиковському трохи не вистачило швидкості, аби випередити захисників і переграти Джанлуїджі Буффона. Розплата за нереалізований момент послідкувала від італійців буквально в наступній же атаці. Клаудіо Маркізіо після помилки поляків у центрі поля перехопив м'яч і віддав його Маріо Балотеллі, той просунувся трохи вперед і метрів із 25 чудовим ударом перекинув польського кіпера.
У підопічних Францишека Смуди був шанс піти на перерву за рівного рахунку, однак Буффон, витягнувшись у струнку, парирував "постріл" Роберта Левандовського з лівого кута карного майданчика.
На початку другої половини Балотеллі мав подвоювати результат. Ріккардо Монтоліво зробив навіс з правого флангу на вільного форварда "Манчестер Сіті", той пробив головою в протихід голкіперу, однак не влучив у площину. Тим не менш, по завершенні години гри Маріо виправився, віддавши гольовий пас на Сімоне Пепе, що вийшов на заміну. Слід зазначити, що в цьому епізоді важливу роль зіграв Джампаоло Паццині, який хоча й не дотягнувся до передачі, дезорієнтував захисника, а хавбек "Ювентуса" проштовхнув м'яч у сітку.
Невдовзі доводити рахунок до крупного мали Алессандро Матрі та той таки Балотеллі, але перший програв дуель воротарю після виходу сам-на сам, а другий головою пробив прямо в руки стражу воріт лондонського "Арсеналу" після подачі з кутового. За десять хвилин до завершення поєдинку хорошу нагоду скоротити рахунок отримав Левандовський, коли з кількох метрів головою пробив над поперечиною після подачі з правого флангу.
Утім, найреальніший шанс забити гол престижу випав господарям наприкінці поєдинку. Італійці порушили правила проти форварда дортмундської "Боруссії" у власному карному майданчику, однак його одноклубник Блащиковський із позначки програв дуель Буффону.

   0-1 Балотеллі (30 хв.)
0-2 Пацціні (60 хв.)

Огляд матчу



Переглядів: 563 | Додав: Yura | Теги: Товаристський матч, 11.11.2011 р., 0-2, Польща, Італія | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024