Привіт   Гость Неділя, 19.05.2024, 07:34

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Грудень » 3 » Українська Прем'єр ліга. 19 тур. Субота 03.12.2011 р. Оболонь не хоче вилітати з ліги, а Кривбас знову вийшов на 4 місце.
21:02
Українська Прем'єр ліга. 19 тур. Субота 03.12.2011 р. Оболонь не хоче вилітати з ліги, а Кривбас знову вийшов на 4 місце.
     
Зоря 1-2 Оболонь

Першим кроком Юрія Вернидуба у ролі виконуючого обов’язки головного тренера «Зорі» стало повернення до основного складу всіх найбільш досвідчених. Але номінальні господарі у Донецьку відкрили рахунок не стільки завдяки награній комбінації, а внаслідок банальної помилки Ігоря Березовського. Голкіпер «Оболоні» випустив м’яч з рук, а Дмитро Хомченовський вразив порожні ворота. Хвилин за 10 по тому «пивовари» зуміли прийти до тями, вирівняли співвідношення у володінні м’ячем та створили першу нагоду на чужій половині поля: Борис Баранець пробив набагато вище метрів з 12-ти. Але злам у грі все ж таки стався.
Після перерви Сергій Конюшенко кинув у бій Олександра Мандзюка. Цей нападник хоча сам і не забивав, однак додав організованості у грі біля воріт луганців. Героєм зустрічі став Григорій Баранець. Спочатку він використав пас зі своєї половини поля від брата і пробив у ближній кут воріт. Невдовзі туди ж намагався поцілити Сергій Сібіряков, однак стійка зіграла за «Зорю», лише на секунди відтягнувши другий гол Григорія Баранця, який був першим на добиванні. Подальші події переконали у тому, що зараз «Оболонь» виглядає краще, а переможені не даремно йдуть з поля у такому статусі 6-й матч поспіль. Тепер між двома аутсайдерами залишилась різниця лише в одне очко − все ще на користь «Зорі».

1-0 Хомченовський (16 хв.)
1-1 Баранець (57 хв.)  
1-2 Баранець (65 хв.)  

Огляд матчу







     
Таврія 4-1 Олександрія

Насиченим на події вийшов перший тайм у Сімферополі. Заспів поєдинку зробили гості. Вони використали один з перших «стандартів», коли після подачі кутового ніхто із господарів не завадив з меж воротарського майданчику відкрити рахунок Олексію Довгому. Не обійшлось без курйозу із голом у відповідь. Коли Антон Шиндер загубив можливість забити, Давід Таргамадзе хотів розрядити ситуацію, однак влучив м’ячем у спину партнера по команді. Таким чином Сергій Матюхін першу появу у складі «Олександрії» відзначив автоголом. Ця подія негативно вплинула на гостей, і вони прогавили вихід Айоделе Аделея. Юрій Паньків відбив м’яч перед собою, а на добиванні Шиндер примусив Довгого зіграти руками, захищаючи ворота.
З пенальті майстер 11-метрових ударів Васіл Гігіадзе забив досить переконливо, а гості на годину ігрового часу залишились у меншості. Саме останній факт і диктував умови у другому таймі. «Таврія» не намагалась будь що закріпити успіх, але разом із тим надзвичайна увага на своїй половині поля унеможливила прагнення гостей врятувати поєдинок. Дочекавшись слушного епізоду, Шиндер не втратив шанс на контратаці − 3:1. На хвилі успіху Максим Калініченко довів різницю у рахунку великої, коли використав пас зі штрафного від Сергія Назаренка. Як наслідок, всі 3 матчі цих супротивників у Сімферополі призвели до перемоги господарів, і кожен раз із перевагою не менше ніж у 2 м’ячі. Втім, команда Володимира Шарана все одно зберегла 14-у позицію. А от «Таврія» зуміла наздогнати «Арсенал».

0-1 Довгий (11 хв.)
1-1 Матюхін (26 хв. - автогол)  
2-1 Гігіадзе (30 хв. - пенальті)  
3-1 Шиндер (76 хв.)  
4-1 Калініченко (79 хв.)  

Огляд матчу







     
Чорноморець 1-2 Кривбас

Першою командою, яка виграла на стадіоні «Чорноморець», став «Кривбас». Гостьовий успіх з «Арсеналом» вдома одесити не продовжили. Криворіжці методично спочатку захопили ініціативу, потім відкрили рахунок, після чого не збились на гру від захисту, а зрештою зуміли зміцнити переможний рахунок. У цьому матчі свої найкращі якості форварда виявив Сергій Самодін. Його гольовий «дубль» носив вирішальний характер для результату, а самі взяття воріт були абсолютно різними. Нападник вперше переграв Дмитра Безотосного ударом головою, коли навіс з правого флангу виконував Уча Лобжанідзе. Після перерви Самодін проявив вже індивідуальну майстерність, втік від захисника та реалізував вихід сам на сам.
Спроби змінити хід гри на свою користь у «Чорноморця» носили тимчасовий характер. Поодинокі випади не завершувались результативно, а постійно тиснути на один з найкращих захистів Прем’єр-ліги, який належить «Кривбасу», господарям поля не вдавалось. З найбільш реальних спроб слід згадати удари Петра Ковальчука у стійку ще за рахунку 0:1, а також Сергія Політила за 15 хвилин до завершення поєдинку, коли надійно зіграв Денис Бойко. Лише у компенсований час Ігор Цигирлаш зіграв «у стінку» з Ігорем Силантьєвим і розпечатав голкіпера гостей − 1:2. Тепер підопічні Юрія Максимова, як мінімум до неділі, піднялись на 4-е місце. Одесити, навіть програвши, можуть залишитись серед десятки найсильніших.

0-1 Самодін (22 хв.)
0-2 Самодін (63 хв.)
1-2 Цигирлаш (90 хв.)

Огляд матчу

Переглядів: 603 | Додав: Yura | Теги: 19 тур, Кривбас, 03.12.2011 р., огляд матчу, Чорноморець, Відео голів, Оболонь, Субота, Українська Прем'єр ліга, Зоря | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024