Привіт   Гость Вівторок, 14.05.2024, 14:43

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Грудень » 11 » Українська Прем'єр ліга. 20 тур. Субота 10.12.2011 р. На зимову перерву Динамо йде 1, а Дніпро і Арсенал мають шанс залишитись 4 і 6. ВІДЕО.
12:25
Українська Прем'єр ліга. 20 тур. Субота 10.12.2011 р. На зимову перерву Динамо йде 1, а Дніпро і Арсенал мають шанс залишитись 4 і 6. ВІДЕО.
       
Олександрія 1-3 Металіст

Господарі зробили все, щоб штучний підігрів вчасно запрацював, і футбольне поле не викликало нарікань в учасників зустрічі. Перший тайм пройшов за невеликої переваги гостей. Одну зі своїх перших багатоходових комбінацій «Металіст» завершив голом з близької відстані від капітана команди Хавьєра, результативним пасом для якого відзначився Крістіан Вільягра. Однак олександрійці не вперше на власній території зуміли відігратись, причому відповідь Павла Ксьонза була надзвичайно ефектною. Після передачі Давіда Таргамадзе він зібрав коло себе трьох захисників, і ніхто з них не завадив направити м’яч з 20-ти метрів у дальню «дев’ятку».
А от у другому таймі протистояти харків’янам господарі вже не зуміли. Тиск на ворота Юрія Паньківа зріс, і двічі «Олександрія» не витримала. Гольові здібності Марко Девіча принесли чергову перемогу «Металісту». Обидва рази він на лінії воротарського грав в один дотик, випереджаючи опікунів. Спочатку форвард вдячно скористався пасом від Хавьєра, а ближче до фінального свистка завершив комбінацію за участю Сергія Пшеничних та Хосе Соса. Шансів щось змінити у «Олександрії» просто не було.

0-1 Хавьєр (22 хв.)
1-1 Ксьондз (25 хв.)  
1-2 Девіч (66 хв.)  
1-3 Девіч (87 хв.)  

Огляд матчу





     
Карпати 0-1 Динамо

Незважаючи на поразку господарів, перший матч Епіцентр Чемпіонату України на «Арені Львів», запам’ятається місцевим уболівальникам яскравим видовищем. Господарі більшу частину часу переважали іменитого суперника. По суті, «Динамо» не створило жодного небезпечного моменту у першому таймі. А «Карпати» ледь не кожну атаку завершували логічно. Переважно удари йшли з дальньої дистанції. Помітну роль у львів’ян відігравав новачок команди Ерік. Саме на його рахунку найбільш підступний удар зі штрафного, на який зреагував Максим Коваль. Ще одного разу молодого голкіпера підстрахував Олег Гусєв, вибивши м’яч з лінії воріт.
Навіть заміни Юрія Сьоміна дались взнаки ненадовго. Однак з часом Денис Гармаш взяв участь у єдиній гольовій комбінації. Але до цього гості отримали чисельну більшість через невиправдано грубе порушення правил Михайла Кополовця, у якого вже була на той одна жовта картка. Вилучення збіглось у часі із задимленістю над футбольним полем. Анатолій Абдула перервав поєдинок на 10 хвилин, а коли команди повернулись на поле, «Динамо» досить швидко повело у рахунку. З флангу Гармаш навісив у штрафний майданчик, де Браун Ідейе перестрибнув Артема Федецького. Згодом господарі вдесятьох знайшли сили для останнього штурму, але він не приніс успіху. Таким чином, «Динамо» пішло у зимову відпустку у ранзі лідера, а «Карпати» зовсім неподалік від «зони вильоту».

0-1 Ідейє (88 хв.)  

Огляд матчу


 

      
Дніпро 1-0 Чорноморець

У Дніпропетровську не обійшлось без «димової завіси». Але на «Дніпро-Арені» зупинка була менш тривалою, ніж у Львові. Олегу Деревінському, який востаннє вийшов на поле в якості арбітра, не довелось вести команди до роздягалень. Це вже сталось незадовго до фінального свистка, коли доля зустрічі практично не викликала сумнівів. Перша половина поєдинку пройшла у постійних спробах «Дніпра» забити. Єдиний гол був проведений з пенальті за гру рукою Андрія Донця. Цей захисник двома хвилинами раныше ще й отримав жовту карту, а потім одразу був замінений Романом Григорчуком, щоб не ризикувати чисельним складом. А гол Ніколи Калініча з 11-метрового виявився вирішальним.
Втім, змінити цифри на табло могла кожна зі сторін. Одразу по перерві «Чорноморець» виглядав більш конструктивно: Ігор Цигирлаш та Віталій Балашов загубили створені епізоди поблизу воріт Яна Лаштувки. Потім кілька разів поспіль вже «Дніпро» був близький до закріплення успіху. З пари Калініча та Євгена Коноплянки більш заповзятим був українець. Зі стандартних положень Сергій Кравченко кілька разів міг стати якщо не автором голу, то результативної передачі. Але Дмитро Безотосний з усіма випробуваннями впорався. А потім настала черга Цигирлаша хапатись за голову, коли після кутового господарів «Дніпру» допомогла стійка воріт не втратити очок. Підопічні Хуанде Рамоса повернулись на 4-у позицію, і у неділю втратять її лише за умови перемоги «Кривбаса» над «Шахтарем».

1-0  Калініч (22 хв. - пенальті)  

Огляд матчу





      
Арсенал 2-0 Ворскла

Знаючи про власні проблеми з атакою і те, що «Ворскла» зараз досить багато пропускає, Леонід Кучук вирішив у стартовому складі випустити одразу двох форвардів. І такий хід себе повністю виправдав вже у першому таймі. «Арсенал» забив 2 голи, і кожен ставав наслідком передачі Олександра Ковпака на Володимира Гоменюка. Тільки у першому випадку «каноніра» випередив захисник гостей Олександр Матвєєв, який засмутив своїх партнерів. Вдруге Гоменюк вже самостійно продемонстрував свою вправність під час завершення атак. Полтавчани до перерви залишили Євгена Боровика взагалі без роботи.
Частіше полтавчани гостювали на чужій половині поля після настанов Миколи Павлова та проведених замін. Однак «арсенальці» надзвичайно сумлінно дотримувались порядку, не піддаючись емоціям. При цьому в окремі відрізки кияни проводили гострі контратаки, після яких Артем Старгородський та Гоменюк цілком могли доводити рахунок до «великого», однак Сергій Величко у стрибках парирував обидва удари. Рахунок першого тайму не змінився, а за підсумками останнього у 2011 році туру «Арсенал» вийшов на 6 місце, а «Ворскла» залишилась 9-ю.

1-0 Матвєєв (5 хв. - автогол)  
2-0  Гоменюк (39 хв.)  

Огляд матчу

Переглядів: 597 | Додав: Yura | Теги: 20 тур, динамо, Дніпро, арсенал, Чорноморець, Металіст, Ворскла, Субота, Українська Прем'єр ліга, 10.12.2011 р. | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024