Привіт   Гость Четвер, 18.04.2024, 21:32

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Вересень » 24 » Датагруп Кубок України. 1/16 фіналу. Турнір покидають 5 команд Прем'єр ліги. 23.09.2012 р.
09:00
Датагруп Кубок України. 1/16 фіналу. Турнір покидають 5 команд Прем'єр ліги. 23.09.2012 р.











Під час матчів 1/16 фіналу Кубка України представництво Прем’єр-ліги у цьому змаганні зменшилось з 16-ти до 11-ти команд.
Найбільша увага футбольних уболівальників була прикута до двох поєдинків, де між собою зустрічались елітні колективи. На «Донбас Арені» «Шахтар» і «Динамо» подарували чергове футбольне свято. У ньому знову перемогли донеччани, заклавши підвалини перемоги ще у першому таймі. Певна схожість із недавньою грою Епіцентр Чемпіонату України існувала. Зокрема, у першому таймі суперники обмінялись голами: на м’яч Луіса Адріано відповів Тайе Тайво. Надалі, попри активну гру на чужій половині поля «динамівців», відзначались виключно «гірники». Гол, який можна назвати переможним, на рахунку Алекса Тейшейри. Після відпочинку забивали Фернандіньо внаслідок розіграшу кутового та Даріо Срна прямим ударом зі штрафного удару.
Інша донецька команда − «Металург» - вже точно не буде представлена у фіналі нинішнього розіграшу, як це було у попередньому турнірі. Це стало зрозумілим після візиту до Одеси, де «Чорноморець» протягом двох хвилин другого забив 2 голи і завдав першої поразки Юрію Максимову в якості тренера «Металурга».
Загалом, більшість матчів відзначалась впертою боротьбою. Винятками можна назвати протистояння у Дніпродзержинську, де «Іллічівець» переміг місцеву «Сталь» з найбільшим рахунком даної стадії, а також у Києві, де резервний склад «Металіста» був набагато сильнішим за «Оболонь». «Ворскла», «Таврія», «Дніпро» «Говерла» та «Карпати» хоча і не змогли багато забити у ворота суперників, нижчих за рангом, однак все одно не дали приводів засумніватись у собі.
Особливо цікавими можна назвати 4 поєдинки, де для визначення переможця командам не вистачило основних 90 хвилин. Столичний «Арсенал» святкував вольовий виграш в Алчевську, однак вирішальні голи Володимира Гоменюка та Олександра Кобахідзе припали на додатковий час. Також відігравалась «Волинь», причому зробила це тільки у компенсований час зусиллями новачка − Абайомі Овонікоко. На початку овертайму один за одним Олександр Насонов та Євген Павлов зняли питання по визначенню учасника 1/8 фіналу Кубка України.
А той факт, що серія пенальті здавна вважається лотереєю, підтвердили зустрічі у Краматорську та Головківці Кіровоградської області. Завершивши внічию основний та додатковий час, команди Прем’єр-ліги «Зоря» та запорізький «Металург» поступились представникам відповідно Першої та Другої ліги.

22 вересня, субота

«Сталь» Алчевськ − «Арсенал» Київ 2:3 (д.ч.)

«Чорноморець» Одеса − «Металург» Донецьк 2:0

23 вересня, неділя

«Авангард» Краматорськ − «Зоря» Луганськ 1:1 (по пенальті − 4:3)

«Шахтар» Свердловськ − «Одеса» 2:1

«Сталь» Дніпродзержинськ − «Іллічівець» Маріуполь 0:6

«Десна» Чернігів − «Ворскла» Полтава 1:2

«Гірник-Спорт» Комсомольськ − «Таврія» Сімферополь 0:2

«Жемчужина» Ялта − «Дніпро» Дніпропетровськ 0:1

«Кремінь» Кременчук − «Нива» Тернопіль 0:2

«Геліос» Харків − «Говерла» Ужгород 0:1

«Украгроком» Головківка − «Металург» Запоріжжя 1:1 (по пенальті − 5:4)

«Славутич» Черкаси − «Волинь» Луцьк 1:3 (д.ч.)

«Севастополь» − «Кривбас» Кривий Ріг 2:1

«Кримтеплиця» Молодіжне − «Карпати» Львів 0:2

«Оболонь» Київ − «Металіст» Харків 1:4

«Шахтар» Донецьк − «Динамо» Київ 4:1




Жеребкування наступної стадії − 1/8 фіналу Кубка України − пройде у середу, 26 вересня.


fpl.ua

Категорія: Кубок України | Переглядів: 620 | Додав: Yura | Теги: команд, 1/16, Датагруп, Прем'єр, кубок, ліга, покидають, Фінал, турнір, України | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024