Привіт   Гость Вівторок, 23.04.2024, 23:26

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Серпень » 15 » Денисов розповів коли, хто і як показуватиме єврокубкові матчі в Україні.
14:07
Денисов розповів коли, хто і як показуватиме єврокубкові матчі в Україні.











"Показ Ліги чемпіонів і Ліги Європи на українських каналах буде коригуватися за підсумками кваліфікаційних раундів і, відповідно, жеребкування, яке відбудеться 30 і 31 серпня.
Наразі я можу тільки підтвердити ту інформацію, яка була озвучена раніше - тендер на наступні три роки виграли дві медіагрупи: Україна і 1+1. Відповідно, прямі трансляції матчів будуть здійснені каналами цих груп.
Якщо відкрити завісу, то в загальних рисах принцип показу ґрунтується на розподілі матчів і прав між групами в пропорції 50/50. Контракт починається безпосередньо з кваліфікаційного раунду ЛЧ, в якому виступає київське Динамо".
- Тобто один з матчів кваліфікації покаже Україна?
- Якщо ви запитаєте мене "де Динамо, де?", маючи на увазі першу зустріч киян з менхенгладбахською Борусією, то можу впевнено повідомити, що матч буде показаний нашою медіагрупою. Здійснюватися це буде в наступній моделі: на каналі Україна глядачі побачать пряму трансляцію матчу Борусія - Динамо, а в HD-версії він буде доступний на каналі Футбол +. Канал Футбол, в свою чергу, покаже поєдинок Спартак - Фенербахче, який починається раніше, а також Хельсинборг - Селтік. Відповідно матч-відповідь Динамо транслюватиметься вже на каналах нашого партнера.
Як тільки визначиться кількість клубів від України в Лізі чемпіонів і Лізі Європи, то канали точно розподілять між собою мовлення. Все це буде залежати від того, в якому турнірі братиме участь Динамо, чи пройдуть в груповий етап Ліги Європи Металіст і Дніпро.
- Ми бажаємо успіхів усім нашим клубам в єврокубках, але ділити матчі за їх участю будемо, тільки коли стануть відомі остаточні результати, - говорить Олександр Денисов. - Якщо припустити, що в Лізі чемпіонів нашу країну представлятимуть два клуби, то Шахтар буде показуватися Україною, а Динамо - "плюсами". Те ж саме і з Лігою Європи... Але якщо кількість команд буде непарною, то матчі цього "непарного" клубу будуть ділитися між нами.
- Якщо ж Шахтар буде єдиним представником України в Лізі чемпіонів, то і матчі за участю нашої команди будуть показуватися каналами по черзі?
- Не виключаю такої можливості. Хоча пропоную не заходити поки так далеко. Гіпотетично міркувати можна багато про що. Але краще дочекатися результатів і тоді вже по факту ми зможемо представити повну картину того, як буде здійснюватися показ на каналах Україна, Футбол і Футбол +. Окремо наголошу, що глядачі зможуть подивитися матчі, які буде показувати наша медіагрупа, в HD-якості на Футбол+.
- Чи плануються спеціально до матчів єврокубків спеціальні студії із запрошеними експертами та обговорення всіх ігор дня?
- Повернеться добре знайома уболівальникам програма Ніч Ліги чемпіонів. Поки передбачається, що вона буде виходити після кожного матчевого дня найпрестижнішого європейського клубного турніру на каналі Футбол. Там же планується і спеціальна передача, присвячена Лізі Європи, Шлях до Амстердама. Адже саме в цьому місті пройде фінал цьогорічного турніру.


Прес-служба ФК «Шахтар»


Категорія: Ліга Чемпіонів | Переглядів: 692 | Додав: Yura | Теги: Денисов, як, динамо, матчі, показуватиме, Хто, коли, розповів, україна, Єврокубки | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024