Привіт   Гость Середа, 24.04.2024, 11:57

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Липень » 11 » "Дніпро" представило новачків і нову форму команди.
13:22
"Дніпро" представило новачків і нову форму команди.











Дніпропетровський "Дніпро" після відкритого тренування команди представив уболівальникам і футбольній громадськості новачків команди, які поповнили ряди команди Хуанде Рамоса в нинішньому міжсезонні.

Голкіпер Денис Бойко, взятий в оренду у київського "Динамо", виступатиме у "Дніпрі" під 71-м номером, Сергій Політило, який виступав у "Чорноморці", обрав 89-й номер, оскільки народився в 1989 році. Другий ігровий номер отримав румун Влад, який раніше захищав кольори клубу "Пандурій". Що цікаво, раніше під другим номером виступав Самуель Інкум, який зараз також перебуває в розташуванні "Дніпра". Що стосується Влада, то поки він на питання журналістів на презентації відповісти не зміг, оскільки перекладач футболістові буде представлений через кілька днів.

Крім новачків, "Дніпро" також представив новий дизайн ігрової форми, в якій до традиційного стилю майки додалася вертикальна синя смужка над клубної емблемою.


Категорія: Трансфери | Переглядів: 698 | Додав: Yura | Теги: команда, форма, нова, Політило, Дніпро, трансфер, Бойко, представило, новачки, влад | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024